Iron Maiden till Sverige i sommar

Av: Frasse Levinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Iron Maiden kommer till Sverige i sommar.

Den 17 juni spelar hårdrocksbandet på Ullevi.

– Sist vi spelade på Ullevi var 2011, så vi är exalterade över att komma tillbaka till Göteborg, säger Bruce Dickinson i ett pressmeddelande.

Sist Iron Maiden spelade på Ullevi var för fyra år sedan. Nu är det dags igen. Den 17 juni 2016 kommer de till Göteborg för sin fjärde Ullevi-spelning.

– Hela Maiden-vibben när vi spelar där är fantastisk, vi får ett sådant varmt välkomnande från våra svenska fans, säger bandets sångare Bruce Dickinson, 57 i ett pressmeddelande.

Bruce Dickinson flyger

Just nu är det klassiska hårdrocksbandet ute på världsturnén ”The Book Of Sous World Tour” där de spelar i 35 olika länder. Och idag blev det alltså klart att de även kommer till Göteborg med sitt nya jetplan ”Jumbo Ed Force One”. Flyger gör Bruce Dickinson själv. Han är pilot under hela turnén.

– Vi har naturligtvis inte satt set-listen än. Det kommer vi inte göra förrän vi börjar repa, men vi ser verkligen fram emot att spela flera av de nya låtarna, säger Bruce Dickinson i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps på måndag

Iron Maiden släppte nyligen sitt nya dubbelalbum ”The Book of Souls”, som gick rakt in på albumlistans förstaplats i Sverige.

Biljetterna släpps måndagen den 26 oktober klockan 09.00.

LÄS OCKSÅ

En överlyxigt läcker plusmeny att sluka till sista smulan - Musikbloggen

Publicerad: