Elton Johns älskade hund har dött

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
1 av 3 | Foto: TT
Elton John.

Elton Johns bäste vän och bestman har dött, skriver Daily mail.

Hunden Arthur har varit sångarens trogna följeslagare sedan 2003.

Den senaste tiden har varit tuff för Elton John, 70.

Inom loppet av två veckor har han tvingats avbryta en spelning två gånger. I mitten av februari kastade ett fan upp ett pärlhalsband på scenen. Halsbandet träffade sångaren rakt i ansiktet och en chockad Elton John slutade omedelbart att sjunga.

På torsdagen bjöd Elton John upp den främre publikraden att stå runt hans piano under låten ”Saturday night’s alright fighting”, men när ett fan blev lite väl närgånget – personen ifråga ville ge sångaren en high five – rusade Elton John av scenen. Han avbröt konserten tillfälligt.

Och på fredagen dog hans älskade, fyrfota vän. Det uppger Daily mail.

Hunden var bestman på vigseln

Elton John fick hunden Arthur, en cocker spaniel, i present på sin 56-årsdag. Sedan dess har Arthur varit en del av familjen. Arthur, som fick heta Dwight i efternamn precis som Elton ursprungligen gjorde, var även bestman när Elton John och David Furnish vigdes i december 2005.

Elton John och David Furnish har ytterligare en hund, cocker spanieltiken Marilyn, som har valpen Isobella med Arthur.

Stjärnans hund bet 5-årig flicka i ansiktet

Nyligen hamnade Elton John i blåsväder, när det framkom att en av hans hundar ska ha bitit en 5-årig flicka i ansiktet. En kock fick slita loss djuret från flickan, skriver The Sun.

Enligt flickans mamma ska superstjärnan fortfarande inte ha bett om ursäkt, eller ens hört av sig för att se till att flickan mår bra efter incidenten som inträffade för två år sedan.

Huruvida det var Arthur eller Marilyn som utförde attacken är oklart.

Arthur blev 14 år gammal.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN