Anna-Karin hittade kärleken innan ”Love Island” – lämnar

Träffades på Tinder: ”Jag är så jävla dökär”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Anna-Karin Hellborg lämnar ”Love Island”.

Anledningen: Hon hittade kärleken hemma i Sverige.

– Jag är så jävla dökär i den här killen som jag träffade på Tinder elva dagar innan jag drog, säger hon.

Anna-Karin Hellborg, 29, från Göteborg blev inte långvarig i dejtingprogrammet ”Love Island”, som går ut på att hitta kärleken i en villa i Grekland.

I kvällens avsnitt lämnar hon programmet på grund av att hon redan hittat kärleken på hemmaplan. Elva dagar innan sin medverkan hade hon gått på en tinderdejt och hade då klickat väldigt bra med en kille.

– Vilket var helt sjukt och vi umgicks konstant i tio av de här elva dagarna. Jag tänkte att det var helt orimligt att elva dagar skulle ändra på något som jag sett fram emot så mycket. Jag försökte väl vara lite logisk, säger hon.

”Så jävla dökär”

Anna-Karin Hellborg tänkte till en början att det var värt att åka till ”Love Island” ändå. Även om hon kom bra överens med de andra deltagarna, och sin partner Christos Mitsakis, så kände hon sig missanpassad när de andra pratade om hur öppna de var för att hitta kärleken.

– ”Det är nog det jag har hittat”, tänkte jag. Jag är så jävla dökär i den här killen som jag träffade på Tinder elva dagar innan jag drog.

1 av 3 | Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Anna-Karin Hellborg

Åker hem i morgon

Hon beskriver sina känslor som sprudlande, intensiva och något som hon aldrig tidigare upplevt.

– Vi vill inte vara ifrån varandra. Jag får min mobil om någon timme och det är först då jag verkligen kan stämma av så att det är ömsesidigt.

Du tror inte att din medverkan kan ha påverkat er relation?

– Det finns så klart en risk, absolut, men han är en rimlig och logisk person. Det här var planerat ganska länge och jag tror att båda kände att vi inte kunde känna så här efter elva dagar. Därinne kände jag bara mer och mer, och det är solklart att jag är upp över öronen förälskad i den här snubben.

När landar du i Sverige?

– I morgon. Jag vet inte exakt när jag landar, men jag kommer åka någon gång på förmiddagen. Då hoppas jag att jag möts av den här killen och att vi sen har världens bästa helg, bara vi två tillsammans.

PODD: Älskade hatade dokusåpa

I podden ”Världens bästa tv” pratar vi om dokusåpor. Hur ser framtiden ut?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN