Beyoncé hemma med tvillingarna – efter gulsotsbehandling

Tvillingarna föddes för tidigt – behandlades för gulsot

1 av 2

avAndreas Hansson

NÖJE

Beyoncés och Jay-Z:s tvillingar ska ha fötts för tidigt.

De ska också ha drabbats av hulsot och ljusbehandlats för det, skriver TMZ.

Men nu uppges sångerskan vara hemma med bebisarna, enligt sajten.

Beyoncé har fått komma hem med sina och Jay-Z:s tvillingar, rapporterar TMZ.

EN pojke och en flicka ska ha fötts för tidigt i början av förra veckan och varit under övervakning fram tills slutet av förra veckan, enligt uppgifter till sajten.

Behandlades för gulsot

Bebisarna ska ha drabbats av gulsot, något som ibland drabbar nyfödda på grund av för högt blodvärde på grund av outvecklad lever. Barnen ska ska ljusbehandlats, något som spegelvänder bilirubinmolekylerna, som bryter ner hemoglobinet i blodkropparna. Det vanliga är då att gulsoten går över efter någon vecka, enligt Sjukvårdsupplysningen.

Daily Mail uppger att sångerskan och hennes make ny hyrt ett lyxig herrgård med parkliknande trädgård och ägor på totalt 25 hektar och havsutsikt i Malibu, Los Angeles, för 3,5 miljoner kronor i månaden. Under tiden letar de efter ett mer permanent boende.

Hyllas av mamma Tina

Beyoncé och Jay-Z har sedan tidigare dottern Blue Ivy. Sångerskans mamma Tina Knowles har tidigare hyllat stjärnparet för hur de är som föräldrar.

– De är fantastiska föräldrar. Hon är verkligen en bra mamma, verkligt tålmodig och lugn. Mitt viktigaste råd till dem var vikten av att det är insidan som räknas, mer än utsidan. Jag ser att hon lär vidare det och det gör mig stolt.

Beyonce har fött - med komplikationer 00:53
ARTIKELN HANDLAR OM

Jay Z

Tvillingar