”Min V75-skräll är helt given på kupongen”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

TRAV

Sportbladets Mario Lipovac satte 8 rätt på V86 i onsdags och drog in 17 000 i nettovinst per andel – till 204 personer.

På lördag avgörs V75 från Solvalla. Här är Sportbladet-experternas djupanalys i jakten på spikarna och miljonskrällarna. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Min V75-skräll är given på kupongen, säger Mario Lipovac.


▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V75-podden ”Spets & Slut” i spelaren ovan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75. [Extern länk]


Anders Eriksson tillsammans med Global Above All är ett skrälltips på V75.
Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Anders Eriksson tillsammans med Global Above All är ett skrälltips på V75.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Solvalla under lördagen med V75-finaler. Omgången har spelstopp klockan 16.20.

Missa inte det senaste avsnittet av Sportbladets V75-podd ”Spets & Slut”. Du lyssnar i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden Spets & Slut”. [Extern länk]


17 000 kronor per andel

Vid onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-experten Mario Lipovac in all 8 rätt på andelssystemet ”Marios Femhundring”. 204 andelsköpare fick tillbaka 17 000 kronor i nettovinst per andel. Så här blev resultatet:

Total vinst: 3 573 570 kronor

Vinst per system: 175 175 kronor

Nettovinst per andel: 17 517 kronor

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 13.43 fredagen den 27 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Timo Nurmos har alltid sina hästar i ruggigt toppslag till V75-finalerna på hemmaplan. Det är sedan gammalt. Nu gör han en intressant ändring på 2 Hevin Boko i V75-1. Han sätter på ett goggles-huvudlag och nu ska märren laddas. Om hon inte håller ut övriga, så tror jag att hon får överta och då tror jag Hevin Boko blir mycket svårfångad. Risken finns att hon blir lite väl het därframme, men hon har vunnit med såna upplägg tidigare också. En rolig V75-spik till 19 procent.

Miljonrensarna

1 Cargo Door (V75-3) såg rent lysande ut senast. Han är snabb ut och det bör bli svårt för övriga att ta en längd på honom. Hästen är bra på att hålla fart – och är vass på speed. Rygg ledaren och slut? Sex procent.

11 Antonio Trot (V75-6) har inte direkt sett dålig ut på slutet. Skulle varit intressant att se honom felfri senast, jag tror att han hade utmanat Very Kronos då. Goop upp nu är mycket spännande – ska med! Sju procent.

7 Algot Zonett (V75-7) är toppstammad och stark. Testas barfota nu. Kan smälla till. Fem procent.

Tänk på att...

... Solvalla kör V75-finaler och vi har verkligen topplopp rakt igenom att se fram emot. Det är bara att bänka sig – och njuta.

... Timo Nurmos fyraåriga märr 4 Chicharita (V75-4) var grymt bra senast. Hästarna på start har respekt för henne, med all rätt, och släpper nog när hon kommer. Tänkbart singelbud.

... 1 Dom Perignon (V75-5) är anmäld utan skor. Intressant. Kanske hästen som får rygg på favoriten Seismic Wave?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Läget är uruselt, men han befinner sig fortsatt i fel klass och han är ruggigt snabb från start, så vem ska- och vill ta emot 8 Seismic Wave (V75-5) när han kommer dundrande

Jag tror ingen och då sitter Örjan Kihlström i ledningen efter max 500 meter. Det finns så klart formkort emot i loppet, men att han ska torska mot dessa hästar, i ledningen, kan jag inte tro på. Storfavorit, men jag sväljer det och singlar. Tror som sagt det blir en rätt så trist spets och slut-historia.

Miljonrensarna

Det kan bli åka av i V75-1. 2 Hevin Boko är inte lugna typen direkt. Nu ska Nurmos testa att köra henne med goggles-huvudlag. Det kan bli så att hon spetsar och ”bara” vinner, men det kan bli lite för mycket av det goda också. Och då kommer loppet att gå fort. Jag kan ju inte släppa 9 Racing Brodda nu. Jag spikade senast, mot liknande motstånd, nu blir hon än mindre spelad från ett okej läge. Jobba överpace! Sex procent.

3 Global Above All (V75-2) går kanske utan skor nu. Då får favoriten se upp! Fem procent.

Tänk på att...

... Solvalla står värd för V75-tävlingarna på lördag och i just finalerna brukar den klassiska ”Solvalla-lunken” vara som bortblåst. Det är jämna, och bra, startfält där alla kör för att vinna.

... det är lite lurigt väder för dagen och Solvallas banan var svårbemästrad i onsdags, då innerspåret var sugande för hästarna.

... 8 Born Unicorn (V75-3) ser bättre och bättre ut i nya regin, Redén, och skulle kunna slå till, trots ett uselt startspår.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

8 Seismic Wave (V75-5) är en topphäst som vunnit enkelt på slutet. Han brottas med ett tråkigt utgångsläge men det vet inte hästen. Tror han övertar ledningen efter bit och blir sedan svårslagen. Timo Nurmos bidrag i Elitloppet nästa år?

8 Born Unicorn (V75-3) spikade jag med framgång näst senast. Senast fick han ett lopp i kroppen inför finalen och jag tror han kommer vara ännu bättre med täta starter. Värsta motståndarna kör mot varandra, då städar han av dom. 16 procent.

Miljonrensarna

3 Global Above All (V75-2) har bra kapacitet. Han hängde med bra som trea senast och har fått ett bra utgångsläge. Det är anmält barfota runt om för första gången vilket är mycket intressant på Love You-avkomman. Given till fem procent.

Tänk på att...

... det är STL-finaler på Solvalla. Sista V75-omgången där man får köra barfota runt om och räkna med att det blir bra fart på loppen.

... 4 Wild Love (V75-1) har aldrig vunnit på Solvalla. Känns ändå given på kupongen.

... 4 Chicharita (V75-4) övertygade stort senast. Går hon felfritt tror jag hon inte blir lätt att slå.

... 5 Zarenne Fas (V75-6) har toppform. Satt fast senast och med rätt lopp blir han farlig.

... 3 Royce Rolls (V75-7) var bra senast och höjer sig i ledningen. Ser ut som han kan hitta dit och då blir det inte lätt att plocka ner honom.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

3 Mellby Free (V75-1) är ett toppsto som fick se sig besegrad av Dear Friend senast. Jag tycker att distansen är bättre den här gången och räknar med en snabb revansch.

4 Chicharita (V75-4) imponerade oerhört mycket i senaste starten då hon drog undan i ett hårt tempo hela vägen. Är under en häftig utveckling och gör hon om den senaste insatsen så får övriga slåss om andrapriset.

Miljonrensarna

3 Global Above All (V75-2) är en rejäl fyraåring som jag verkligen gillar. Han gjorde ett bra lopp senast och tål att göra jobb själv under vägen. Det kan eventuellt bli barfota runt om för första gången i karriären vilket så klart vore väldigt intressant men oavsett balans ska han räknas tidigt. Fem procent.

7 Sir Henry P.Hill (V75-5) har hittat nya växlar och den senaste insatsen var femstjärnig. Löser det sig härifrån så ska han vara med och göra upp om segern på nytt. Fem procent.

Tänk på att...

… det är sista chansen att rycka skorna innan barfotaförbudet träder i kraft den 1 december. Håll koll på eventuella ändringar!

8 Seismic Wave (V75-5) med all rätt blir hårt betrodd i sitt lopp. Spåret är dock ingen lek och jag tycker det är värt att gardera.

… det kan bli bra körning i Gulddivisionens final (V75-6). Glöm inte 10 Hachiko de Weluve som slipper göra jobbet själv nu.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

4 Chicharita (V75-4) är en av många heta segerchanser från Timo Nurmos . Hon vann åkandes på nytt finskt rekord 1.13.1 med krafter kvar. Chicharita har ett passande utgångsläge här. Kommer hon till spets är det hästen att slå.

Miljonrensarna

1 Cargo Door (V75-3) är snabb första biten och har inget emot att göra jobbet i ledningen. Har knallform och kan mycket väl vara den som spårar runt om och grejar segern. Sex procent.

Tänk på att...

... det är V75-finaler på Solvalla.

... omgången ser favoritbetonad ut så här på förhand och det känns som det blir lite mindre utdelning.

... det är sista helgen som hästarna få köras utan skor. Sedan är det skotvång tre månader framåt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!