Publicerad:
Uppdaterad:

Satte alla 8 rätt – drog in 721 000 kronor

Sportbladets Mario Lipovac nya andelssuccé • 83 spelare delar på storvinsten

Av: Daniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: BILDBYRÅN
Sportbladets Mario Lipovac satte åtta rätt på V86.

Sportbladet-experten och handbollsstjärnan Mario Lipovac fick med 15-oddsaren M.T.Mighty Winner på V86-kupongen.

Då satte han alla åtta rätt och spelade in mest i landet: 721 211 kronor som 83 andelsköpare får dela på. Varje andel gav 8 689 kronor.

– Det är alltid lika trevlig och roligt att få alla rätt, säger han.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86, V75 och GS75. [Extern länk]


Under onsdagskvällen saxades V86-tävlingarna mellan Jägersro och Solvalla.

Då spelade Sportbladet-experten och handbollsstjärnan in mest i hela Sverige på sitt andelssystem ”Marios Femhundring” på ATG Tillsammans.

Varje system gav en vinst på 86 892 kronor. Totalt spelade Mario Lipovac in 721 211 kronor och nu får 83 andelsköpare 8 689 kronor tillbaka.

– Jag hade ingen aning om att det var mest i landet, vad roligt. Det är klart att man alltid vill spela in så mycket som möjligt och är det mest i landet, då är det extra roligt. Det är alltid lika trevligt och roligt att få alla rätt. Jag har fått många sms och meddelanden där folk är tacksamma och väldigt glada, säger Mario Lipovac och fortsätter:

– Kompisar som köpt en andel har hört av sig men även andra travintresserade har tackat för vinsten. Det kanske inte var någon vinst som förändrar mycket men att få 16 gånger insatsen tillbaka får man vara nöjd med.

Tog hjälp av förre NHL-stjärnan

På systemet spikade Mario Lipovac 1 Dream Kåsgård (V86-5) och 1 Speedy Tilly (V86-6).

– Jag var länge inne på att först spika Whelk i V86-4 på alla mina system men när förhandsfavoriten Lovemore blev struken gick alla streck på Whelk och hon blev klar favorit vilket inte var lika rolig och spelvärt. Därför letade jag efter andra spikar och jag har sett Flemmings fina häst Dream Kåsgård förut och gillat den, tyckte han öppnade bra och det fanns inga startkatapulter i loppet, så chansen fanns att han kunde hålla upp. När han gjorde det då visste jag att han skulle vara mycket långt fram.

– Speedy Tilly är faktiskt lite rolig, jag var och fikade med Kristian Huselius under onsdagen och vi pratade lite om travet. Vi kom in på Speedy Tilly och jag var tveksam om han kunde hålla uppe innerspåret, efter en del bollande och snack fick Kristian mig att kolla upp honom lite extra när jag kom hem. Jag såg att han hade försvarat innerspåret tidigare och eftersom han var en ”nästagångare” och stod på tur för en seger hos Robert Bergh så valde jag att gå på honom. För skulle han ta ledningen då trodde jag inte att han skulle förlora och så blev fallet. Så jag får tacka min kompis Kristian Huselius där som fick mig att kolla några extra varv, ha ha.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86, V75 och GS75. [Extern länk]


”Var ganska tidig”

Nyckeln till den höga utdelningen blev dock skrällen 4 M.T.Mighty Winner i V86-7, bara streckad på fyra procent och ett vinstodds på 15,47. Den fick Mario Lipovac med på kupongen tillsammans med tre hästar till.

– Den var ganska tidig för mig faktiskt, jag tyckte favoriten Bandit Brick var ruskigt överspelad och ville inte plocka med honom. M.T.Mighty Winner är mycket startsnabb och min tanke var att han antingen skulle få ledningen eller rygg på Global Takeover som var min andra roliga skräll i loppet. Han flög till ledningen och var sedan bättre än vad jag trodde vilket var roligt.

På lördag är det jackpott på V75 från Skellefteå med 37 miljoner kronor till en ensam vinnare. Mario Lipovac har ett tidigt V75-drag.

– Jag tycker att 12 Abrystir (V75-4) är intressant till låg procent. Hon har ett lopp i kroppen och kommer gå framåt rejält med till denna start. Man har anmält barfota runt om och en jänkarvagn vilket hon inte gått med på länge. Hon har visat att hon kan vinna på V75 förut och ger Magnus A Djuse henne en ryggresa då kan hon spurta ner samtliga.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86, V75 och GS75. [Extern länk]


Varje vecka hittar du med speltips från Mario Lipovac på Sportbladet Trav365:

Tisdagar: Skrällkollen inför V86.

Onsdagar: V86-podden ”Spets & Slut” tillsammans med Erik Pettersson.

Onsdagar: Marios Supernytt inför V86.

Fredagar: Skrällkollen inför V75.

Fredagar: V75-podden ”Spets & Slut” tillsammans med Erik Pettersson.

Lördagar: Marios Supernytt inför V75.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN