Laila Bagge

Trots kritiken – Laila Bagge kan tänka sig sponsrat bröllop

avMathilde Albinsson

Laila Bagge och Niclas Wahlgren fick kritik efter sitt bröllop 2010, som rapporterades vara sponsrat.

Det gör Laila Bagge upprörd än i dag – men hon kan tänka sig ett sponsrat bröllop med Korosh.

– Skulle jag få erbjudandet skulle jag säga ja. Det skulle alla, tror jag, säger hon i ”Fördomspodden”.

Laila Bagge, 45, och Niclas Wahlgren, 52, gifte sig 2010.

Det rapporterades att paret lyckats trolla bort flera kostnader för bröllopet, bland annat genom sponsring. Enligt uppgifter till Nöjesbladet fick de rabatt på ringar och blommor. Bagge och Wahlgren sålde även fotorättigheterna till Expressen.

När Laila Bagge får bemöta Emil Perssons fördom i ”Fördomspodden” om att hon skulle ”ha ett sponsrat bröllop i sig”, förnekar hon bestämt.

– Nej, det har jag inte. Det är verkligen en fördom! Nu blir jag förbannad här. Vi sålde bildrättigheterna till en tidning. Och med de pengarna köpte vi vårt bröllop, men det är fortfarande inget sponsrat bröllop.

Hon tycker däremot att det inte är fel med sponsrade bröllop.

– Nej, jag tycker att om du kan få det, gör det. Herregud!, säger hon och fortsätter:

1 av 3 | Foto: Pontus Orre
Laila Bagge och Korosh.

– Det spelade ingen roll att jag sa att vi fått betalt för bilderna för det var ingen som ville lyssna. Där har man bestämt sig för att vi fick det sponsrat. Det är tråkigt tycker jag. Samtidigt, om det är någon som får det sponsrat – ja, låt dem få det. Vad är det som är så farligt?

Faktum är att hon inte är helt främmande för att faktiskt ställa till med ett sponsrat bröllop en vacker dag. Laila Bagge är i dag tillsammans med Korosh Kananian, 28, som fansen får stifta närmare bekantskap med i realityserien ”Lalaland” på Viafree.

– Skulle jag få erbjudandet skulle jag säga ja. Det skulle alla, tror jag. Det är jättedyrt att gifta sig. Skulle någon säga ”att vi vill sponsra ditt bröllop, du får en gratis klänning eller gratis lokal” så finns det inte en människa i Sverige som skulle säga: ”Nää, du. Jag betalar själv”.

Paret har dock flera gånger påpekat att bröllop inte är aktuellt och att de inte avser gifta sig som det ser ut nu.

ARTIKELN HANDLAR OM