Bloggstjärnan ”Kissie” kan lägga ner

”Jag ifrågasätter om jag faktiskt är lämpad för denna värld”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2
Alexandra ”Kissie” Nilsson.

I tio år har hon drivit en av Sveriges största bloggar.

Men snart kan det vara över.

Det skriver Alexandra ”Kissie” Nilsson på sin blogg.

I ett uppmärksammat inlägg skriver bloggerskan att hon funderar på att lämna blogglivet bakom sig.

”Jag ifrågasätter om jag faktiskt är lämpad för denna värld. Jag tvivlar inte på att jag var det för några år sedan, men nu vet jag inte om det fortfarande är så.”

Kissie förklarar vidare att hon stått och stampat på samma ställe under en lång tid, och att hon inte upplever att hon tar sig framåt.

Anmälts för smygreklam

Kissie har mött en del motgångar den senaste tiden. I januari skrev Nöjesbladet om att bloggstjärnan tvingas böta 160 000 kronor till Skatteverket. Och i september förra året anmäldes hon av konsumentombudsmannen för att ha gjort smygreklam för mobilåtervinning.

På sin blogg skriver Kissie:
”Jag kanske känner mig så pressad och stressad för detta bara inte längre är jag? Det kanske är så enkelt. För varför annars straffas jag med att bli stämd bland annat? Varför går jag bakåt när jag gräver så förbaskat hårt som jag bara kan? Livet är inte lätt och enkelt, men jag tror inte det ska kännas såhär heller.”

Oklar framtid

Hon avslutar med att ingenting ännu är bestämt, men att hon skulle tycka det vore skönt att slippa kritiken.

”Men vet ni vad som känns skönt? Att jag slipper förklara det för massa dömmande (sic) människor. Att det kan få ge fel, åt fel håll utan att halva Sverige vet om det. Att jag kan leva med det själv.”

Publicerad:

LÄS VIDARE