Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxlyan

Hemliga försäljningen: Jättevåningen på Södermalm till salu utan utropspris

avTorbjörn Ek

Steve Angello och Isabel Adrian säljer sin lyxlägenhet i Stockholm, uppger Expressen.

Trevåningslyan på över 300 kvadratmeter säljs bara två år efter att paret flyttat in.

Men försäljningen sker diskret – utan utropspris eller annons på Hemnet.

Isabel Adrian, 41, och Steve Angello, 35, köpte lägenheten 2015 och lät renovera och bygga ut den under nästan hela 2016, genom att slå ihop våningen med en intilliggande lägenhet.

Men nu, bara två år efter att familjen flyttade in, ligger den exklusiva våningen återigen ute till försäljning, rapporterar Expressen.

Isabel Adrians assistent Tully Levy säger till tidningen att kändisparet letar nytt boende:

– Jag vet att de letar efter något nytt. De letar hela tiden.

Det finns inget utropspris angivet i annonsen, men förra gången lägenheten fanns till försäljning började budgivningen på 14,5 miljoner kronor.

Foto: Scott Roth / TT NYHETSBYR N
Isabel Adrian och Steve Angello.

Högst upp i fastigheten

– Vi letade efter något stort och vi försökte hitta något annorlunda, jag gillar allt som är knasigt. Vi satt i sängen på nätterna och kollade på hus framför datorn. Det här huset kom upp och det såg så coolt ut. Det har jättemycket historia, sa Isabel Adrian till Mama för ett år sedan.

Nu har drömvåningen en ny större boendearea på 303 kvadratmeter, i tre våningsplan, högst upp i ett rödfärgad townhouse nära Slussen på Södermalm i Stockholm. Det har nio rum och ett nybyggt kök i fastigheten från 1640. Mäklaren uppger också i den kortfattade annonsen att lägenheten har rikligt med originaldetaljer från byggåret.

Försäljningen sker diskret och annonsen har inte lagts ut på Hemnet utan återfinns bara på mäklarbyråns egen sajt. Även där är informationen knapphändig, med bara ett fåtal bilder och inga prisuppgifter. Månadsavgiften uppges däremot till drygt 10 000 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM