Brittisk tv-profil död – blev 49 år

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
Kate Moss (till vänster) Annabelle Neilson (mitten) och Naomi Campbell.

Den brittiska tv-profilen och modellen Annabelle Neilson är död.

Hon var en av deltagarna i realityserien ”Ladies of London” och bästa vän med Kate Moss och den bortgångna designern Alexander McQueen.

Neilson blev 49 år.

Annabelle Neilson hittades död i sitt hem i stadsdelen Chelsea i London i torsdags, skriver Daily Mail. Dödsorsaken är inte känd, men polisen utreder inget brott i samband med hennes död.

Tv-profilen var en av deltagarna i realityserien ”Ladies of London”, där tv-tittarna får följa sex brittiska societetskvinnors liv. Serien sändes på den amerikanska tv-kanalen Bravo men lades ner.

Annabelle Neilson växte upp i den brittiska societeten och började sin karriär som modell. Det stökiga festlivet i branschen gjorde att hon redan som 16-åring började missbruka heroin. Hon lyckades senare blir frisk från beroendet.

Skrev barnböcker

De senaste åren har hon jobbat som barnboksförfattare och släppt bokserien ”The Me Me Me”.

Neilson var nära vän med supermodellerna Kate Moss och Naomi Campbell och den världskända designern Alexander McQueen som tog sitt liv 2010. Neilson var designerns musa och ska ha varit den sista personen som såg honom i livet.

– Han var min bror, min pojkvän och själsfrände. Människor kallade mig ofta för Mrs McQueen, sa hon till Daily Mail efter hans död.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM