”Gunilla har ingenting att komma med”

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

Nya Hollywood-frun om bråken med realitystjärnan

Första gången hon mötte Gunilla Persson fick hon en chock.

Nu går nya Hollywood-frun Caroline Grane till attack mot sina kollegor – redan innan programmet startat.

– Gunilla är ingen intressant person, säger hon.

36-åriga Caroline Grane kommer från Stockholm, men flyttade till New York för tio år sedan tillsammans med kompisen och kändismäklaren Fredrik Eklund. Nu tar hon plats i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på. Men jag är väldigt stark och independent, så jag tänkte att jag kommer do it my way. Men inspelningarna blev faktiskt lite av en chock för mig, säger hon.

”Bråkar mest”

Caroline Grane läser inga svenska nyheter i USA, och innan inspelningarna hade hon ingen uppfattning om de andra Hollywoodfruarna. Att träffa den skandalomsusade Gunilla Persson var speciellt.

– Jag undrade lite varför Gunilla var känd över huvudtaget. Jag tycker inte hon är en speciellt intressant person, hon skriker och bråkar mest. Om hon inte gör det har hon inte så mycket att komma med, säger hon.

Har starka åsikter

Caroline Grane känner sig som en frisk fläkt i jämförelse med de andra Hollywoodfruarna, och menar att hon till skillnad från flera av dem har en karriär och ett intressant liv.

– Folk frågade om jag skulle bråka med Gunilla Persson, men why would I do that when I can sell a house for 30 million dollars?

Men hamnar ni i bråk?

– Det blir mycket drama och konflikter. Jag har väldigt starka åsikter, jag är inte rädd för att säga till om någon har fel. Jag älskar att diskutera.

Åttonde säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” har premiär på TV3 7 april.

Caroline om de övriga Hollywoodfruarna:

Gunilla Persson: ”Jag förstod att hon är en kändis i Sverige och jag blev ganska chockerad av henne. Jag undrade varför hon var känd över huvudtaget."

Åsa Vesterlund: ”Vi hade väldigt kul ihop, det är drag i henne. Men jag tycker hon har pumpat in alldeles för mycket botox i läpparna. Vi är nästan lika gamla, men hon ser mycket äldre ut efter allt hon gjort i ansiktet.” 

Maria Montazami: ”Hon känns ganska mesig och oförarglig, men också väldigt varm. Hon är en fin mamma till sina barn och genuin, inte stridslysten. Hon är som en fransk lantis.”

Publicerad: