Viktor Frisk hyllas efter kärleksinlägget

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

NÖJE

Bloggaren och Melodifestivalstjärnan Viktor Frisk har gått ut och berättat för sina följare på sociala medier att han är bisexuell.

Nu hyllas han av sina fans.

”Respekt och kärlek” skriver en av följarna.

Viktor Frisk har lagt ut en bild på Instagram och Facebook där han står och tittar ut över vattnet. Bilden och bildtexten fick fansen att ösa beröm och kärlek över honom.

”Jag skulle aldrig göra en stor grej av detta. Känner inte att det spelar så stor roll egentligen. Men jag gillar både killar och tjejer” skrev Viktor Frisk på Instagram.

”Större chans i kärleken”

Och ”Bada nakna”-stjärnans kärleksinlägg gillades av följarna.

”Bästa” skrev flera.

”Då har du större chans i kärleken ju” skrev en.

”Word!”, ”Braaaa!” och ”Respekt och kärlek”  var andra kommentarer.

Viktor skrev vidare till sin bild på Instagram:

”Alla människor förtjänar att älska precis vem dom vill och så även jag. Jag kommer alltid respektera människor som respekterar mig på samma sätt tillbaka! Kärleken kommer alltid vara starkare än hatet. Det förvandlar varken dig eller mig till en sämre människa, vi blir bara starkare!”

Har nästan alltid vetat

När Nöjesbladet nådde Viktor Frisk några timmar efter att han publicerat inlägget var han överväldigad över alla positiva kommentarer.

– Alla var så himla fina, det var bara en som skrev fy fan. Jag tyckte inte hans kommentar passade in i stämningen så jag tog bort den.

Samtidigt tycker han inte att det är en stor grej.

– Jag tycker inte direkt att jag kommer ut, jag mer berättar det. Jag har alltid vetat, mer eller mindre, att jag gillar både killar och tjejer.

– Jag tycker inte att kärleken har ett kön och att alla ska få älska vem man vill, fortsätter han.

Viktor Frisk var med i årets Melodifestival tillsammans med Samir Badran. Duom sjöng låten ”Bada nakna” som slutade på sista plats i finalen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN