Selma Blair ber om ursäkt för flygplanskaoset

Av: Linn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:

”Är en människa med brister som gör misstag”

1 av 2

Selma Blair, 43 blandade alkohol med läkemedel och bars ut på bår efter en flygresa.

Nu ber skådespelaren om ursäkt för sitt sammanbrott.

– Jag är en människa med brister som gör misstag och jag är fylld av skam över den här incidenten, säger hon till Vanity Fair.

Selma Blair
Foto: AP
Selma Blair

På flyget hem från semestern i Cancun, Mexico i måndags tappade Selma Blair kontrollen. Efter att ha blandat alkohol och tabletter fick skådespelaren, som reste med sin fyraårige son Arthur Saint och ex-pojkvän Jason Bleick, ett sammanbrott och började gråta och yra. Efter landningen fördes hon till sjukhus på bår.

Nu ber Blair om ursäkt för incidenten i ett uttalande till Vanity Fair.

– Jag begick ett stort misstag igår. Efter en ljuvlig resa med min son och hans pappa blandade jag alkohol med läkemedel och det gjorde att jag fick ett sammanbrott som ledde till att jag sa och gjorde saker som jag ångrar djupt. Min son var med sin pappa och sov med sina hörlurar på och det var en räddning, säger hon.

”Är fylld av skam”

Stjärnan tackar omgivningen för hjälpen hon fick.

– Jag tar det här på största allvar och jag ber om ursäkt till alla de passagerare och de i besättningspersonalen som jag störde och är tacksam över alla människor som hjälpte mig i efterdyningarna. Jag är en människa med brister som gör misstag och jag är fylld av skam över den här incidenten. Jag är verkligen ledsen.

Selma Blair och Jason Bleick fick sonen Arthur 2011, men bröt upp 14 månader senare. Det före detta paret firade fars dag tillsammans i Mexico under helgen som gick.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN