Kylie Jenner har fått barn

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Kylie Jenner och Travis Scott har fått barn.

På torsdagen välkomnade paret nytillskottet till världen.

Och det blev en liten flicka!

Fansen har undrat. Är Kylie Jenner gravid eller inte? Realitystjärnan har vägrat uttala sig och har istället valt att hålla låg profil.

Men nu bekräftar hon på Instagram – och berättar samtidigt att barnet redan är fött. På torsdagen välkomnade hon och pojkvännen Travis Scott en flicka till världen.

Hon förklarar även varför hon valt att inte gå ut med graviditeten förrän nu.

”Jag visste att jag behövde förbereda mig för den här rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt. Jag visste att min bebis skulle känna av all stress och varje känsla, så jag valde att göra det på det här sättet för mitt lilla liv och för vår lycka”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Ville hålla graviditeten hemlig

”Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse.”

Första bilden på dottern

På Youtube delar hon med sig av ett hopklipp från graviditeten i en filmsnutt med titeln ”Till vår dotter”. Där visar Kylie Jenner – äntligen – upp sin gravidmage. På drygt 20 min hade filmen nästan en halv miljon visningar. Den avslutas med scener från självaste förlossningsrummet. Plötsligt blir bilden svart, medan ljudet avslöjar en krystande Kylie Jenner följt av barnskrik.

I klippet syns även första bilderna på Kim Kardashian och Kanye Wests nyfödda dotter Chicago.

Enligt uppgifter till TMZ föddes den lilla på Cedars-Sinai i Los Angeles.

Kris Jenner gratulerar dottern Kylie på Instagram.

”Gud är SÅ god. Jag är så exalterad och glad över att få välkomna ännu en dyrbar liten flicka till vår vackra, växande familj. Vi är välsignade”, skriver hon stolt i en kommentar.

Har vägrat bekräfta gravidryktet

Den senaste tiden har inneburit en enda stor babyboom för realityfamiljen Kardashian. I december bekräftade Khloé Kardashian att hon och pojkvännen Tristan Thompson väntar tillökning. Och bara månaden senare föddes Kim Kardashians och Kanye Wests tredje barn, dottern Chicago.

Och sedan i höstas har rykten om även Kylie Jenner och Travis Scott florerat. Bebisspekulationerna har gäckat fansen sedan dess.

Många förväntade sig att hon skulle avslöja sin graviditet i julas i samband med att familjen Kardashian släppt sitt årliga julkort. Till fansens besvikelse blev så inte fallet.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM