”Mitt V75-drag blir bortglömd – se upp”

Marios Supernytt: • Experten synar V75 på Solvalla den 28 mars • Spik • Drag • Superkusken med mera

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V75 på Solvalla den 28 mars.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Superspiken

I den avslutande avdelningen har jag hittat ett roligt och spelvärt singelstreck som jag tror har bra chans att vinna Bronsdivisionsfinalen. Det är 7 Thriller N.P. som spurtade till seger senast och visade att skorna inte gjorde något trots att han är bäst barfota. Inför dagens start har man fräschat till honom och man plockar av skorna vilket är ett stort plus. Han tål att göra en del grovjobb och det kommer förmodligen krävas från detta utgångsläge, skulle han få en bra start tror jag att Jepson kommer vara offensiv och då kan han vinna denna tunga vägen. Favoriten är det lite sämre rapporter på vilket ökar hans chanser. Under 20 procent är spelvärt och roligt.

Bortglömda hästen

I sjätte avledningen får vi se finalen i klass ett och här har jag hittat en intressant häst som blir bortglömd. Det är 6 Image Rapida som stått för fler starka insatser på slutet och har visat att han duger på V75. Björn Goop i vagnen denna gång är mycket intressant, hittar Björn ner i vettigt slagläge tror jag han är med och slåss om det. Man drar även framskorna för första gången vilket kan ge en kick. Se upp!

Superkusken

Superkusken denna V75-omgång blir som så många gånger förut, Örjan Kihlström. Han kör många betrodda hästar åt olika tränare och har en spännande märr i inledningen direkt. Att Örjan vinner något lopp på V75 brukar höra till vanligheterna. Går igenom hans chanser lite kort.

1 Golden Tricks (V75-1) gör spännande debut på svensk mark och har visat fartresurser i Nordamerika som räcker långt i detta gäng. Dock har hon inte startat på länge men Daniel Redén låter mycket nöjd och jämför henne med stallets bästa hästar. Kan vara så att hon bara vinner men jag tror mer på ett lugnt upplägg som bara Örjan Kihlström kan och då vinner hon inte. Garderar man ska hon med.

4 Zack’s Zoomer (V75-3) var väldigt blek senast och jag var besviken på honom. Tror inte han räcker till denna gång.

5 Man At Work (V75-5) fick äntligen vinna senast och gjorde det på bra sätt. Han kan få ledningen här och ska slås därifrån men jag tycker ändå han är bäst över kort distans och går inte rakt ut på honom. Han ska med vid gardering men det finns roliga bud i loppet.

8 Digital Class (V75-6) har jag jagat mycket men från detta utgångsläge behövs det mer än tur för att hon ska vinna.

6 Burning Man (V75-7) har tagit tre raka segrar och inte gått i botten. Nu har det rapporterats om sjukdom och ingen träning i två veckor vilket kan ha rubbat formen. Skulle han dock få ledningen och prestera så har han bra chans men jag vågar inte lita på det och går i stället på en annan i loppet som ni hittar under rubriken ”Superspiken”.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Hetaste utrustningsändringen

Den kommer på skrällen 7 Ace To Play (V75-2) som ska tävla med en jänkarvagn för första gången i karriären. Han ska dessutom gå barfota runt om vilket är ett plus och garderar man den stora favoriten ska han med.

Förutsättningarna

V75-finaler på Solvalla är alltid en extra krydda och det brukar gå undan i loppen. Omgången ser något favoritbetonad ut men jag ska försöka att fälla någon favorit och försöka få lite potential i systemet. Mitt singelstreck blir inte favorit vilket är tacksamt och mitt drag blir totalt bortglömt. Förutsättningarna ska vara fina och vi kommer få se bra tider och lopp som går fort. Lycka till med liret!ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V75. [Extern länk]


Publicerad: