Isabel Adrian: ”Ingen ska behöva gå igenom det här”

avLouise Åström

Bryter tystnaden efter nannybråket

1 av 2
Isabel Adrian bryter tystnaden på Instagram.

Isabel Adrian är rasande på den nanny som stämmer paret efter att hon blivit avskedad.

Enligt Steve Angello berodde det hela på att nannyn druckit alkohol på arbetstid.
– Om 'avskedad på plats' betyder att vi begick ett brott, så kan du gladeligen kalla mig för kriminell! Jag skulle göra det tusen gånger om för att skydda mina barn mot ondska, skriver Isabel Adrian på Instagram.

Kändisparet Isabel Adrian och Steve Angello har varit i blåsväder i media efter att ha avskedad sin nanny.

Nannyn anklagar paret för att ha behandlat henne som boskap och stämmer enligt TMZ paret för att de ”ljugit om arbetsuppgifter”, obetald övertid – och för att hon anser att hon blivit avskedad på felaktiga grunder.

Steve Angello har slagit tillbaka mot kritiken. Enligt honom fick nannyn lämna jobbet efter att ha druckit alkohol på jobbet, och betalat med ett kort hon fått från sina arbetsgivare för att täcka barnens kostnader, skriver TMZ.

”Skulle dö för mina barn”

Nu bryter Isabel Adrian tystnaden. I ett långt instagraminlägg rasar hon mot anklagelserna från nannyn. Hon berättar att det inte är första gången som paret anklagas för att ha avskedat någon på felaktiga grunder.
”Jag är mamma till två barn. Jag skulle dö för mina barn. Jag kommer att stoppa allt som skulle kunna skada mina barn. Jag skulle ta en kula, strida mot en drake och jag kommer definitivt strida mot en nanny som ertappades med att dricka alkohol på jobbet. Ingen ska behöva gå igenom detta i sitt liv. En mamma ska inte behöva försvara sina barns välbefinnande”, skriver hon.

”Kalla mig kriminell”

Hon skriver också att hon anser att nannyn har hängt ut paret i media för att tjäna pengar.

”Om 'avskedad på plats' betyder att vi begick ett brott, så kan du gladeligen kalla mig för kriminell! Jag skulle göra det tusen gånger om för att skydda mina barn mot ondska. Jag kanske är en offentlig person, men jag kommer inte betala av någon som satt mina barn i en farlig situation. Det var allt för mig. Reta aldrig upp en mamma!”, avslutar hon.

Nöjesbladet har sökt Isabel Adrian.

ARTIKELN HANDLAR OM