Här spräcker han byxorna på scen

avMathias Asplund, Natalie Demirian

Lenny Kravitz visade för mycket på Gröna Lund...

Här gick det vilt till!

Lenny Kravitz, 51, spräckte byxorna på Gröna Lund och plötsligt fick publiken se mer än vad de betalt för.

Tipsa | Aftonbladet

Artisten Lenny Kravitz vet hur man rockar byxorna av sig på scen.

Men kanske gick det lite för vilt till under spelningen på Gröna Lund i Stockholm på måndagskvällen. Redan under andra låten sprack hans skinnbyxor precis där man inte vill att ett par byxor går sönder.

Plötsligt visade stjärnan bra mycket mer hud och detaljer än vad han tänkt sig. Vilket Aftonbladets fotograf på plats inte var ensam om att bli varse.

– Först tyckte jag bara att det var en riktigt cool bild, men när jag kom hem upptäckte jag det här, säger Magnus, som råkade föreviga stjärnans privata delar med sin smartphone.

– Är det här årets bild? undrar han.

Kravitz: "Förlåt"

Kravitz försvann av scenen i flera minuter. När han dök upp igen hade han hittat ett par andra byxor.

"Förlåt, mina byxor sprack", ska han ha sagt.

– Jag märkte verkligen ingenting. Han bara reste sig, gick av scenen och det blev en lång paus. Jag blev orolig att han hade blivit sjuk och måste ställa in, säger Magnus.

"Har aldrig kalsonger"

Magnus, som är en fan av Kravitz sedan det tidiga 90-talet, skrattar åt incidenten. Han har sett Kravitz fyra gånger sedan 1993, men det här var första gången han fick se hela artisten.

– Det roliga är att jag minns att han sa i en gammal intervju att han aldrig bär kalsonger. Nu får han väl skylla sig själv, säger Magnus.

RECENSION Så många får Lenny Kravitz spelning på Gröna Lund