Idol

PRESENTERAS AV

Kadiatou får hela Globen att lysa när hon sjunger ”Say something”

avMathilde Albinsson

Kadiatou Holm Keita fick i uppgift av tittarna att göra en favorit i repris: ”Say something” med A Great Big World.

Ett låtval hon är väldigt nöjd med.

– Jag är nöjd och känner mig trygg med Tittarnas val. Jag sjöng ut själen på scenen sist jag gjorde den. Jag är hedrad att det uppskattades så pass mycket att jag får köra den i Globen. Det blir mäktigt, säger hon till Nöjesbladet.

Publiken jublar för Kadiatou.

– Hela Globen var upplyst som ett eldhav, du paralyserade oss jag måste säga att du har ett sjukt brett spektra, det tycker jag är ditt supervapen och det kommer vara din framgång långt utanför Sverige, säger Anders Bagge.

– Jag ska bara torka Kishtis tårar. Det är så här man vill ha dig, bara din röst. Jag blir så tagen, jag har trott på dig så envist och hårt från början och kämpat och slagits för dig. Jag har drömmar om hur jag springer hand i hand i slowmotion på mållinjen, säger Alexander Kronlund.

– Det här gick rakt in i hjärtat på mig. jag tror definitivt att alla tittare och alla i Globen, den här arenan klär dig så himla snyggt. Det är sån känsla i det här. Det var ditt paradnummer och nu gjorde du det med en helt annan inlevelse. Magnifikt, säger Nikki Amini.

1 av 2
ARTIKELN HANDLAR OM

Idol