”Teen mom”-stjärnorna väntar barn

avMathilde Albinsson

NÖJE

”Teen mom”-stjärnan Catelynn Lowell och maken Tyler Baltierra väntar barn igen.

Parets äldsta dotter adopterades bort efter födseln.

– Det här barnet är vår regnbåge efter stormen, säger Catelynn Lowell enligt MTV.

Catelynn Lowell, 26, och Tyler Baltierra, 26, började dejta i sjätte klass. Så småningom gifte deras föräldrar sig och Lowell och Baltierra blev styvsyskon. I augusti 2015 gifte sig även ”Teen mom”-stjärnorna under en ceremoni i Charlevoix, Michigan.

Nu väntar Catelynn Lowell och Tyler Baltierra sitt tredje barn. Den unga mamman antyder vad som komma skall i ett inlägg på Instagram.

”Så exalterad att äntligen avslöja vår stora nyhet”, skriver hon till en bild.

I en intervju med US Weekly utvecklar hon känslorna inför familjens nytillskott, uppger MTV.

– Den stora nyheten är att vi väntar vårt regnbågsbarn. Det här barnet är vår regnbåge efter stormen. Jag är superexalterad, säger Lowell i intervjun och fortsätter:

– Det var en stor chock först. Vi planerade det inte, särskilt inte efter missfallet och hur jag gick ner mig med min psykiska ohälsa. Vi skulle vänta en väldigt lång tid. Vi använde skydd och allt och blev ändå gravida. Det här barnet ville bara vara här. Det var väldigt oväntat.

1 av 2 | Foto: Jordan Strauss / AP TT
Catelynn Lowell (till vänster) med ”Teen mom”-kollegorna Farrah Abraham och Amber Portwood 2015.

Paret fick sitt första barn, dottern Carly, 2009. Hon adopterades bort, vilket dokumenterades i programmet ”16 and pregnant”. I realityserien ”Teen mom” kunde tittarna följa parets kamp för att få träffa Carly.

2015 föddes deras andra dotter, Novalee. Catelynn Lowell drabbades av en förlossningsdepression efter att Novalee kommit till världen, vilket ledde till att hon checkade in på rehab för att få hjälp. I februari berättade den unga mamman i ett avsnitt av ”Teen mom OG” att hon också drabbats av ett missfall genom åren.

Här är höstens svenska relationssåpor 00:21
ARTIKELN HANDLAR OM

Teen Mom