Förklaringen: Det sa Mourinho till Pogba

Av: Martin Tolén

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Sky Sports

Bilderna på José Mourinho och Paul Pogbas stela hälsning spreds över hela världen.

Nu påstår sig Manchester Evening News veta vad diskussionen handlade om.

”Konversationen handlade om Pogbas Instagram-video”, skriver tidningen.

Relationen mellan José Mourinho och Paul Pogba rapporteras vara allt annat än bra.

I tisdags bekräftade Manchester United-managern att han plockat bort den franske stjärnmittfältaren från rollen som vice-kapten.

– Sanningen är att jag tagit ett beslut om att Pogba inte ska vara vice lagkapten. Men det har inte var något bråk eller så, inga problem alls. Personen som bestämde att han inte ska vara vice lagkapten är samma person som gjorde honom till vice lagkapten – alltså jag. Men som sagt, inget bråk – inga problem. Det här är bara ett beslut som jag tagit och som jag inte behöver förklara, sa Mourinho då.

Påstådd spricka

Och spekulationerna om den påstådda sprickan blev inte mindre i går.

I ett uppmärksammat videoklipp från Sky Sports såg relationen mellan de båda ut att vara allt annat än bra.

Efter att en springande Pogba först hälsat på hjälptränaren Michael Carrick nådde han fram till Mourinho. Men efter ett handslag blev fransmannen stående med en allvarlig min samtidigt som Manchester United-tränaren sa några ord mot mittfältsstjärnan.

Nu påstår sig även engelska medier veta vad diskussionen handlade om.

”Mou var medveten om kamerorna”

Både The Sun och lokaltidningen Manchester Evening News ska Mourinho ha konfronterat Pogba med en Instagram-video han la ut i samband med ligacupmötet med Derby (förlust efter straffar).

”Mourinho misstog sig och trodde att videon lades upp efter straffläggningen, men den var inspelad mycket tidigare när matchen var igång. Mourinho var helt medveten om de närgångna kamerorna filmade träningen och Pogba beskrev Instagram-klippet med att det laddades upp senare på grund av WiFi-problem”, skriver MEN.

Manchester Uniteds nästa ligamatch spelas borta mot West Ham på lördag.

Publicerad:

LÄS VIDARE