Han jagas för morden på Liberty, 14, och Abigail, 13

avNiklas Eriksson

Liberty German, 14, och Abigail Williams, 13, kom aldrig tillbaka efter sin vandring.

En dag senare hittades flickorna döda i Delphi, Indiana.

Nu jagas mannen på bilden misstänkt för att ha mördat dem.

1 av 5
Han jagas för morden på Liberty och Abigail.

Förra måndagen släppte flickornas föräldrar av Liberty German, 14, och Abigail Williams, 13, som skulle ut på en vandring längs en historisk stig i Delphi, Indiana, uppger CNN.

Men flickorna dök aldrig upp på mötesplatsen där föräldrarna väntade.

Ett dygn senare avslutades den stora sökinsats som hade satts igång när Liberty och Abigail anmäldes saknade. Flickorna hittades då döda i närheten av en järnvägsbro i staden.

Polisens bästa spår i jakten på mördaren är en bild som tagits vid promenadstigen vid den tid då 13- och 14-åringen försvann. Bilden som spreds i mitten av förra veckan visar en man som polisen i helgen uppgav är den man de tror har bragt flickorna om livet, uppger ABC News.

Inledningsvis efterlyste myndigheterna mannen som vittne och det är oklart vad som fått dem att se honom som huvudmisstänkt för dubbelmordet.

”Under utredningens gång har vi hittat preliminära bevis som har fått utredarna att tro att personen på bilden misstänks ha deltagit i morden på Abigail Williams och Liberty German” skriver polisen i ett uttalande enligt ABC News.

Sedan bilden släpptes ska polisen ha fått mängder av tips om mannen men hittills ska de inte ha gett något resultat. I nuläget vet polisen inte mer om mannen än vad bilden visar, uppger ABC News.

ARTIKELN HANDLAR OM

Indiana

Brott