”Som vi alla kämpar och håller på med det”

Spelade in 15,6 miljoner kronor – på en och samma dag

Av: Christoffer Wickman

Publicerad:
Uppdaterad:
Butiksägaren Sadri Shabani
Foto: PRIVAT
Butiksägaren Sadri Shabani

15,6 miljoner kronor.

Så mycket spelade Kungs Frukt i Trollhättan in på V75 i söndags – alla tiders rekord för spelbutiken.

– Det var välförtjänt både för spelläggarna och för våra kunder, säger butiksägaren Sadri Shabani.

Det var stor jackpott på V75 från Romme i söndags och en ensam vinnare var garanterad minst 93 miljoner kronor. Spelhysterin var stor och V75 omsatte hela 156 miljoner kronor och totalt lämnades det in 1,8 miljoner V75-system. Det var många som ville vara med i jakten på miljonerna.

Någon ensam vinnare och ny rekordvinst på trav i Sverige blev det inte, även om den chansen fanns inför det sista V75-loppet då hästen Mellby Glader hade gett en travspelare hela potten, men den jätteskrällen räckte bara till en andraplats.
När krutröken hade lagt sig och sju V75-lopp var körda blev utdelningen för 7 rätt 1,3 miljoner kronor – något som 68 stycken V75-system klarade av.

Allra mest i Sverige vann man i Trollhättan och hos välkända spelbutiken Kungs Frukt.

”Mäktigt”

Kungs Frukt satte totalt 9,1 stycken V75-system med alla rätt, det innebar en totalvinst på 15,6 miljoner kronor. Rekordvinst för butiken sett över en dag.

– Så som vi jobbar och kämpar och vi alla som håller på med det här vet hur svårt det är, man behöver marginaler och när det klaffar vill man ha betalt och det fick vi nu också. Det var välförtjänt både för spelläggarna och för våra kunder, säger butiksägaren Sadri Shabani och fortsätter:
– Det var en riktigt, riktigt rolig dag och det som var mäktigt var att vi satte system både i butiken och på ATG Tillsammans, det är verkligen det ultimata att båda delarna för oss fick vara med och dela.

Det systemet som satt via ATG Tillsammans hade sålt 58 andelar för 1 000 kronor styck, varje andel blev efter söndagens fullträff värda 163 000 kronor. Systemet i butiken hade sålts i 33 andelar för 520 kronor styck, de blev nu värda 172 000 kronor per andel. Totalt fick alltså 91 kunder vara med och dela på miljonerna.

”Vill verkligen lyfta fram dom”

Reaktionerna från kunderna efter söndagens miljonregn har inte låtit vänta på sig.

– Det är klart att folk är glada och det är vi med, man unnar alla kunder det här och vi har många trogna kunder som hänger med oss i vått och torrt och de förtjänar verkligen det här, säger Sadri Shabani och fortsätter:
– Det som jag tycker är roligt för egen del också är att vi är ett sjumannalag, vi är inte så många tippare hos oss och det är ett medvetet val att hålla nere på antalet tippare och jag tycker det är kul att vi fortsätter att konkurrera med de stora lagen fast vi är så få, och att vi gör det år efter år är jag både stolt och glad över.

Söndagens totalvinst på 15,6 miljoner kronor är ”all time high” för butiken.

– Vi hade två riktiga kanondagar i fjol med 8,2 miljoner kronor en dag och 9,7 miljoner kronor en annan dag, men det här är toppen.

Sadri Shabani är inte sen med att hylla och lyfta fram de två tippare som var hjärnorna bakom miljonvinsterna i söndags.

– Nu är det jag som äger butiken och blir därför lite ansiktet utåt, men jag vill verkligen lyfta fram min bror och sedan Jörgen Oscarsson som var de två som låg bakom systemen i söndags, de ska verkligen ha all cred. De gjorde verkligen kanonsystem i söndags som dessutom hade potential på mer pengar. Vi är så klart jättenöjda med det här men det är jäkligt kul att grabbarna gör system som kan ge så enorma pengar, det är det vi alla jobbar för och det är det vi alla kämpar för.

”Ska jobba arslet av oss”

I fjol spelade Kungs Frukt i Trollhättan in 45 miljoner kronor, en siffra man vill slå i år.

– Jakten har bara börjat, vi har bestämt att vi ska slå siffrorna från i fjol och vi har inlett året starkt och har redan spelat in runt 22 miljoner kronor. Målet är inställt att vi ska upp över 45 miljoner kronor och vi ska jobba arslet av oss för att lyckas uppnå det, säger Sadri Shabani.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN