Lagkamraten firade – innan stjärnan ens hunnit skjuta

avMakoto Asahara

Att unge Luka Jovic är en notorisk målskytt har undkommit få.

I alla fall vet hans lagkamrater väl om det.

Anfallskollegan Ante Rebic sträckte armarna i skyn och firade en kvittering mot Chelsea innan Jovic ens hunnit skjuta.

Den 21-årige serben Luka Jovic har varit ett av fotbollsvärldens största utropstecken denna säsong. Hans målskörd i liga- och cupspel har gjort att storklubbarna står på rad för att säkra Frankfurtanfallarens signatur i kommande transferfönster.

Enligt Madridbaserade tidningen AS ska Jovic redan ha gjort klart med Real Madrid, som ska hosta upp motsvarande 600 miljoner kronor för hans tjänster.

Om han är värd pengarna?

Det tycker bevisligen åtminstone Jovics anfallskollega Ante Rebic, som tydligt visade sin tilltro till Jovics målsinne i Frankfurts bortamöte med Chelsea i Europa Leagues semifinalsretur.

Foto: Eurosport

När Jovic spelades fram till ett superläge att sätta en kvittering i den andra halvleken så sträckte Rebic upp armarna i luften och firade innan Jovic ens hunnit komma till skott.

Och Rebic fick rätt. Jovic var hur kall som helst – och ordnade med sitt 1–1-mål, hans tionde på 14 matcher i Europa League denna säsong, en förlängning och sedermera en straffläggning i semifinalen.

Väl i straffläggningen, där Jovic satte sin straff, blev det dock Chelsea som gick vinnande ur matchen – och vidare till final.

ARTIKELN HANDLAR OM