Hen vinner i kvällens delfinal i Göteborg

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Spelbolagens odds visar klara favoriter

1 av 6
Eric Saade.

Det råder ingen tvekan.

Eric Saade går solklart vidare till final i Melodifestivalen i kväll.

Och Molly Pettersson Hammar förväntas ta den andra finalplatsen.

Spelbolagen har sagt sitt om utgången av den första deltävlingen i Göteborg i kväll.

Eric Saade och Molly Pettersson Hammar tar sig vidare direkt till finalen i Stockholm, enligt oddsmakarna.

Eric Saade och hans ”Sting” är som väntat storfavorit och oddsen är minimalt låga. Den som satsar pengar på att han tar sig vidare får 1,02 gånger insatsen av Unibet och 1,03 av Betsson.

Molly till final

Det lutar åt att Molly Pettersson Hammar blir den som tar den andra finalplatsen i kväll där oddsen ligger på 1,85 och 1,90.

Nöjesbladets musikkritiker Markus Larsson är inne på samma spår.

Larsson tror också på final för Saade och Pettersson Hammar och gissar på att Elize Ryd & Rickard Söderberg samt Jessica Andersson tar sig vidare till andra chansen.

Men enligt Melodikollen.se, ett verktyg där man kan se vilka artister som är mest omtalade på sociala medier, kan utgången bli annorlunda.

Där visar det sig att Dolly Style och Eric Saade går till final, medan Molly Pettersson Hammar och Behrang Miri feat. Victor Crone tar sig vidare till andra chansen.

På Instagram, Facebook och Twitter pratas det överlägset mest om Eric Saade.

Tuffast för Gildenlöw

Allra svårast blir det för Daniel Gildenlöw. Hos Betsson får man hela 30 gånger pengarna tillbaka och hos Unibet 20 gånger insatsen om han skulle knipa en finalplats.

Aftonbladets läsare går dock mot strömmen vad gäller den andra finalplatsen. 27,69 procent tror i skrivande stund att det blir Jessica Andersson som kniper den, medan Eric Saade återigen är favoriten inför kvällen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN