Kenza är gravid – visar upp magen på Instagram

Väntar första barnet med Aleks Subosic

Av: Alex Hartelius

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bloggerskan Kenza Zouiten väntar sitt första barn.

Nu visar hon upp bebismagen på Instagram.

”Vi visste inte om detta någonsin skulle kunna hända oss, men vi gav aldrig upp”, skriver Kenza.

Bloggerskan och ”Let’s Dance”-profilen Kenza Zouiten, 27, och pojkvännen Aleks Subosic, 34, väntar sitt första barn. På sin Instagram visar hon nu upp gravidmagen och skriver lyckligt om den kommande bebisen.

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
Kenza Zouiten.

”Vi är så glada och tacksamma att vi äntligen kan berätta att vi väntar en liten mirakelunge som förväntas komma i början av nästa sommar”, skriver Kenza.

Tidigare rasat över gravidrykten

För drygt ett år sedan gifte sig Kenza Zouiten med maken Aleks Subosic. De hade då varit ett par i nio år.

Kort efter bröllopet började det spekuleras om att de väntade barn. Något som fick bloggerskan att ryta ifrån mot gravidryktena.

”Vi kanske inte vill ha barn just nu? Jag kanske vill ha barn, men inte Aleks, eller tvärtom? Vi kanske försöker men det händer inget? Jag kanske inte kan bli med barn? Vi kanske är med barn men vill inte gå ut med det ännu? Vi kanske har förlorat ett?”, skrev hon på sin blogg.

Skriver om kampen att bli gravid

På sin blogg delar hon nu med sig om kampen att bli gravid och att hon inte var säker på om hon kunde få barn.

”Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt”, skriver hon.

Aftonbladet söker Kenza Zouiten.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN