Anna Holmlunds ord efter Idrottsgalan

Pojkvännen tackar idrottseliten: Hon uppskattade det väldigt mycket

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Hyllningen på Idrottsgalan slog fel och gjorde Anna Holmlund ledsen.

Men när Anna själv senare sammanfattade kvällen i Globen tillsammans med pojkvännen Victor Öhling Norberg var det ändå med stora och positiva ord.

– Det första Anna gjorde när hon kom hem var att titta på galan framför tv:n och efter att alla gett henne stående ovationer fick hon fick frågan ”vad tyckte du om det där då?”. Då svarade Anna ”det var SKITBRA!”, säger Öhling Norberg i dokumentärserien ”En annan Anna” från Assistans för dig.

Anna Holmlund blev en av huvudpersonerna på Idrottsgalan sedan Victor Öhling Norberg, nominerad till Årets prestation, bestämt sig för att ta med flickvännen till Globen. Väl där hyllades Holmlund också stort men inslaget där föräldrarna bland annat berättade om framtiden för 30-åringen rörde även upp andra känslor hos skicross-stjärnan.

– Det var en fin hyllning men just den här gången blev det fel. Hon tog det hårt och blev ledsen, sa Victor Öhling Norberg efter galan.

”Hon uppskattade det väldigt mycket”

Men sedan kamerorna panorerat bort från Holmlund hände också andra saker. Efter att ha samlat sig återvände 30-åringen till bordet och kunde därifrån njuta av kvällen tillsammans med den övriga svenska idrottseliten.

1 av 5 | Foto: Pontus Orre

– Det var mycket uppmärksamhet så klart. Alla ville ha en bit av Anna. Det var många som kom fram och pratade med henne och det uppskattade hon väldigt mycket. Jag tycker det gått väldigt, väldigt bra. Det sköttes på ett bra sätt och hon höll ut hela vägen till efterfesten så det var otroligt häftigt, säger Öhling Norberg om galan i dokumentärserien ”En annan Anna” från Assistans för dig.

”Tänker bara bra saker”

Öhling Norberg säger att han nu ”bara tänker bra saker” när han ser tillbaka på galan.

– Det första Anna gjorde när hon kom hem var att titta på galan framför tv:n och efter att alla gett henne stående ovationer fick hon fick frågan ”vad tyckte du om det där då?”. Då svarade Anna ”det var SKITBRA!”

Publicerad:

LÄS VIDARE