Zlatan hyllas efter utbrottet

avMalin Wahlberg

FOTBOLL

Läsarna: ”Skötte det snyggt”

1 av 7 | Foto: Andreas Bardell
frustrerad efter förlusten Sveriges största stjärna gjorde mål i sitt tredje raka EM-slutspel. Men det räckte inte. Här är bilderna som avslöjar Zlatans frustration efter 1–2 mot Ukraina. Efter slutsignalen hade han bland annat en het diskussion med landslagets spelaransvarige Marcus Allbäck, som efteråt var förtegen om samtalsämnet.

Han hamnade i hetsiga diskussioner med både Markus Rosenberg och spelaransvarige Marcus Allbäck.

Efter utbrottet i EM-premiären hyllas Zlatan Ibrahimovics av Sportbladets läsare.

”Zlatan skötte det hela mycket snyggt, precis som det anstår en kapten”, skriver Ulf Berglund.

När domaren blåste för halvtidspaus i EM-premiären mot Ukraina hamnade Zlatan Ibrahimovic och Markus Rosenberg i en het ordväxling. Svenskarna såg inte alls ut att vara överens när de lämnade planen.

– Det är vi från Malmö. Det var inga problem. Så ser det ut när vi diskuterar, sa Rosenberg.

Efter 1-2-förlusten i EM-premiären var Zlatan ännu mer irriterad.

”Var tufft”

Först reagerade lagkaptenen på att flera lagkamrater var framme och hälsade på sina fruar. Sedan hamnade han i en ny hetsig diskussion, den här gången med spelaransvarige Marcus Allbäck.

– Det är klart det var tufft. Det var lite olika situationer vi diskuterade, sa Allbäck.

Efter utbrotten hyllas Zlatan av Sportbladets läsare.

”Zlatan skötte det hela mycket snyggt, precis som det anstår en kapten. Utåt sett höll han masken och hängde inte ut någon enskild spelare eller händelse. Sådant sköter man internt där flera spelare sannolikt fick sig rejäla utskällningar efter matchen”, skriver Ulf Berglund. En kommentar som gillades av över 500 andra läsare.

”Zlatan skapar oro”

Classe Ivarsson håller med:

”Jag är ingen älskare av Zlatan men jag måste säga att igår var han bäst av alla ville men fick ingen draghjälp. Och att springa till sina fruar och gråta ut istället för att som enat jogga ner så förstår jag Zlatan”.

Anneli Victoria Dahlen är inne på samma spår:

”Den ende spelaren i svenska EM-truppen som åstadkom NÅGOT och som är den ende som har nerverna i schack är ZLATAN", skriver hon.

Men alla stämmer inte in i hyllningskören:

”Zlatan skapar bara oro i laget. Om han sedan bara gör 1 mål i var femte landslagsmatch så tillför han inte mycket. Bort med orosmomentet och låt de andra börja få spela boll på riktigt...”, skriver Dennis Ek Stall Rosa.

ARTIKELN HANDLAR OM