Vinn Supervolvon – och stöd Childhood

Publicerad:

Motor

Bingolottos Uppesittarkväll har blivit en jultradition.

Som vanligt finns det med en snygg Volvo som storvinst – i år en Volvo XC60 D3 AWD.

Bilen har skänkts som en del i arbetet med att stödja World Childhood Foundation.

Volvo XC60 D3 AWD.

Natten mot julafton vakas i vanlig ordning in av TV4. Den 23 december direktsänds Bingolottos Uppesittarkväll, som arrangeras av Volvos samarbetspartner Folkspel. Från klockan 19.30 till midnatt bjuder Lotta Engberg och Janne Bylund på gäster, musik, julklappsrim och en mängd drömvinster.

En Volvo bland vinsterna

Att Uppesittarkvällen samlar in pengar till World Childhood Foundation har blivit en tradition. Stiftelsens målsättning är att förbättra levnadsvillkoren för barn i utsatta miljöer världen över.

Något som också är tradition är att Volvo Personbilar står för en av Uppesittarkvällens storvinster. Till torsdagens sändning har biltillverkaren donerat en Volvo XC60 D3 AWD. Det är en fyrhjulsdriven SUV till ett värde av 404 700 kr, med bland annat parkeringsvärmare, inbyggd GPS och flera innovativa säkerhetsfunktioner.

Volvo Personbilar är så kallad ”Major Partner” till World Childhood Foundation. Ett samarbete som pågått i flera år – ända sedan 2003.

Testa – bygg din egen drömbil direkt på nätet.

Bidrog med 2,3 miljoner

Under förra årets Uppesittarkväll lyckades Volvo genom sin storvinst att bidra med 2,3 miljoner kronor. I år hoppas biltillverkaren på ett nytt rekord, som kommer barnen till godo.

– Det här ligger oss verkligen varmt om hjärtat. Vi sätter alltid människan i centrum, vilket stämmer väl överens med World Childhood Foundations värderingar och arbete. Samarbetet oss emellan blir ett sätt att ge tillbaka till det samhälle vi verkar i. Vi vill att både våra kunder och anställda ska vara stolta över sin relation med Volvo, säger Sammy Pergament, event- och sponsringsansvarig på Volvo Personbilar Sverige.

Han berättar att det är sjunde året i rad som biltillverkaren skänker en bil i samband med Uppesittaren till förmån för World Childhood Foundation.

– Alla som ringer har chans att vinna en läcker bil, samtidigt som man gör en god gärning.

Jill Johnsson och Robert Wells

Under årets Uppesittarkväll uppträder Jill Johnson, Robert Wells & the Vocalettes, Sofia Källgren, Molly Sandén samt Tina Ahlin och årets Idol-tvåa Robin Stjernberg.

I rimstugan sitter tennisoraklet Björn Hellberg tillsammans med barnens favorit Morgan ”Mojje” Johansson.

Kolla – fem coola detaljer med nya XC60.

Volvo

Publicerad: