Stjärnans dotter försvunnen – belöning på 770 000 kronor

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

MMA-stjärnan Walt Harris styvdotter är spårlöst försvunnen.

Nu har bland andra UFC-presidenten och världsmästaren Jon Jones donerat över 750 000 kronor i belöning till den som hittar henne.

”Snälla hjälp! Har ni information meddela mig eller hör av er till polisen” skriver Harris på sociala medier.

För en vecka sedan försvann 19-åriga Aniah Blanchard – styvdotter till Walt Harris, tungviktare i UFC – och sågs senast till i Auburn, Alabama, på torsdagen den 24 oktober. Enligt ESPN hittade sedan polisen hennes bil som var illa däran i Montgomery, ungefär 88 kilometer från Auburn.

Polisen säger att hon är skadad, något de konstaterat tack vare bevismaterialen från bilen.

Blanchard pluggar på universitetet Southern Union State Community College och innan försvinnandet ska hon ha skickat ett meddelande via sociala medier till sin rumskamrat där hon kan ha indikerat att hon var med en man.

”Vi måste ha henne tillbaka”

”Det är många saker som inte går ihop för oss som föräldrar. Vi vill bara verkligen veta”, skriver Walt Harris.

– Det måste finnas någon som vet, vi måste ha henne tillbaka, säger 19-åringens mamma Angela Harris i en tv-intervju med WBRC-TV.

UFC stöttar familjen i letandet, UFC-presidenten Dana White och Jon Jones – innehavare av världsmästarbältet i lätt tungvikt – kommer att ge 25 000 dollar vardera, motsvarande 240 000 kronor, i belöning till den som hittar Aniah Blanchard. Samma summa har en anonym familj i Homewood, Alabama, lovat. Med Alabamaguvernörens belöning på 5 000 dollar, motsvarande 48 000 kronor, är nu totala belöningen uppe i 770 000 kronor.

Walt Harris
Foto: Suhaimi Abdullah / Getty Images AsiaPac
Walt Harris
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN