Leif GW Perssons svar på Sigrid Bernsons ”Let’s dance”-invit

avMathilde Albinsson

Sigrid Bernson kan tänka sig en comeback som dansare i ”Let’s dance”.

Men hon har en önskan – att få Leif GW Persson som danspartner.

– Det ska hon nog inte utsättas för, säger han till Nöjesbladet.

Sigrid Bernson, 29, slog igenom som dansare i ”Let’s dance” 2011, ett program hon sedan genombrottet gjort stor succé i. Hela tre gånger har hon kammat hem tävlingen: 2012 och 2015 med Anton Hysén, 27, vid sin sida samt 2014 med Benjamin Ingrosso, 20.

Största vinsten gjorde hon kanske dock 2017, då hon och danspartnern Samir Badran, 28, fann varandra och blev ett kärlekspar.

Hon valde dock att tacka nej till senaste säsongen av ”Let’s dance” för att helhjärtat satsa på sitt artisteri och deltagandet i Melodifestivalen i stället.

Men hon är inte främmande för en comeback i ”Let’s dance”. Då har Sigrid Bernson en önskan – att få dansa med Leif GW Persson, 73.

– Det hade nog varit kul för jag har ju haft lite en inriktning i ”Let’s dance”. Jag har fått alla unga hunkar. Det har inte gjort mig något, om man säger så, men det kanske hade varit kul att dansa med något helt annat också, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Leif GW Persson.

Men Leif GW Persson är inte riktigt lika förtjust i tanken.

– Det ska hon nog inte utsättas för, säger han med ett skratt till Nöjesbladet.

– Men i övrigt har jag inga kommentarer, säger han och lägger på luren.

Förslaget på att ha just den kändiskriminologen som danspartner springer ur Sigrid Bernsons första kontakt med Samir Badran.

Samir Badran skulle skoja med Bernson och skickade ett mess där han skrev att det var Leif GW Persson som hon skulle dansa med. Sigrid trodde det var en galning som skrev och valde därför att inte svara.

ARTIKELN HANDLAR OM