Hollywoodfrun rasar mot porrhuset

Av: Frida Söderlund

Publicerad:
Uppdaterad:

Gunilla Persson upprörd: ”Riktigt ruskigt”

1 av 3 | Foto: Stefan Jerrevång
Gunilla Persson är arg.

Nu porrbråkas det i Hollywood.

Gunilla Persson är upprörd efter att Åsa Vesterlund bjudit på lunch i sitt nya hus – som kan ha varit inspelningsplats för en porrfilm.

– Det borde vara olagligt, säger Gunilla Persson till Expressen.

Åsa Vesterlund bjuder på lunch i ett avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3.

Hollywoodfruns nya hem är identiskt med ett som förekommer som inspelningsplats för en porrfilm som släpptes 2013, skriver Expressen.

Gunilla Persson är stor porrmotståndare och blir väldigt upprörd när hon hör vad som pågått i huset som hon ätit lunch i.

– Det borde vara olagligt. Jag satt i soffan. Det är riktigt ruskigt att föreställa sig vilka aktiviteter som pågått i det huset som jag också har varit i, säger hon till tidningen.

– Filmen är verkligen i det värsta slaget. Man kan inte se en sekund av den. Aldrig någonsin kommer jag att sätta min fot i det huset. Don't mess with me, är det enda jag kan säga.

Druckit ur porrstjärneglas

Åsa Vesterlund har varit ovetandes om inspelningen men tycker att det är roligt att huset som hon hyr fungerat som inspelningsplats. I Los Angeles är det vanligt att hus hyrs ut möblerade för olika inspelningnar.

– Det var kanske därför Gunilla fick ett psykbryt när hon var här. Jag hoppas hon suttit i soffan också där porrfilmen spelades in. Mysigt. Hon kanske har druckit ur ett glas som en porrstjärna druckit ur? Det kanske är bra för henne, säger Vesterlund.

För bästa kollen på dokustjärnor och deras porrhus - följ Nöjesbladet på Facebook

Publicerad: