Sonen hissade Stefan Livs tröja

Av: Emil K Lagnelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Inte många ögon var torra när Stefan Livs son Herman hissade tröja nummer 1 i taket.

– Jag är helt säker på att Stefan är med oss i dag och att han är mycket stolt och hedrad, sa änkan Anna Liv i talet som lästes upp av familjens nära vän Magnus Carlsson.

Stefan Livs änka Anna Liv stod på isen under ceremonin tillsammans med sönerna Herman, 5 år, och Harry, 3 år, i varsin hand (läs mer här).

De tre spelare som redan har sin tröja upphängd i Kinnarps Arena — Fredrik Stillman, Stefan Örnskog och Per Gustafsson – hissade Livs tröja ihop med Stefans son Herman och bror Christian.

– Jag vill även för egen del passa på att tacka alla er inom HV71:s organisation och er fans för all värme och stöttning ni gett oss. Med all er kärlek kommer Stefan för alltid att leva kvar, sa änkan Anna Liv i talet som lästes upp av familjens nära vän Magnus Carlsson.

– Stefan lever även kvar i de två finaste gåvorna han gav mig, våra söner, Herman och Harry. Tröja nummer ett kommer aldrig att spelas i HV71 igen. Men jag har en känsla att det i framtiden kommer finnas matchtröjor med namnet Liv på ryggen.

Publicerad:

Sportbladet – SHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om SHL ishockey: Avslöjandena, åsikterna, profilporträtten, djupanalyserna och listorna!

ÄMNEN I ARTIKELN