Paradise hotel-profilens heta fredagsmys

avJulija Sidner

1 av 4
Adrian Montin på Instagram.

Nu kan du fredagsmysa som en äkta Paradise hotel-deltagare. Ph-profilen Adrian Montin ger sina bästa tips.

— Jag kommer alltid vara en fuck up, säger Adrian. 

Har du någon gång funderat på hur kändisar fredagsmyser? Idag startar Nöjesbladet en ny serie, där du varje fredag kommer få en inblick i kändisarnas spännande fredagsmys. Paradise hotel-profilen Adrian Montin är först ut.

Rulla runt med Jasse

– Mitt fredagsmys är att ligga och rulla runt bland lakanen med Jasse (Jasmine Gustafsson, före detta deltagare i Paradise Hotel som dejtar Adrian Montin). Någon film på det, kanske ligga och gosa, pussas. Jag gillar dålig humor, Napoleon Dynamite och sådana goa filmer. Torrhumor, gärna svart humor och humor man inte får använda sig av, det älskar jag. Jasse väljer gärna någon romantisk jävla komedi. Då kastar jag snabbt på något på ipaden och kollar ett par avsnitt.

Nyktert och städat

Jag dricker inte så mycket längre, jag försöker att hålla mig borta från det och satsa på mitt liv liksom, på min karriär. Jag kommer alltid att vara ett fuck up i mitt liv, jag älskar att kunna vara ett fuck up, men jag känner att man måste kunna sätta vissa saker i vissa fack.

Det blir bara jag som lagar mat. Jag har gått restaurangskola så hon vägrar att laga mat åt mig. Men vi går alltid ut och käkar. Jag käkar gärna tapas. Plockmat, lite bärs på det, sitta med lite goa samtal. Cicero rekommenderar jag i Göteborg. Det är mina bästa vänner som har det stället också, så gå dit och testa deras mat, den är jävligt schysst.

Man kan mysa och käka lite, sen går man hem runt 22.00, rullar runt bland lakanen och kollar på någon dålig b-film på femman.

ARTIKELN HANDLAR OM