Pogbas hyllning: ”Gav oss vinnarmentalitet”

avMartin Tolén

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Efrem Lukatsky/TT

Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United, enligt Sky Sports.

Och nu kommer hyllningarna från Paul Pogba.

– Zlatan gav en vinnarmentalitet till vårt lag, säger Pogba.

Manchester United uppges ha bestämt sig om framtiden för Zlatan Ibrahimovic, 35.

Enligt Sky Sports kommer svenskens kontrakt inte att förlängas efter den svåra knäskadan som ”Ibra” opererades för i april.

Manchester United kommer inte att erbjuda Zlatan Ibrahimovic ett nytt kontrakt”, skriver Sky Sports och meddelar att ett definitivt besked kommer att komma ut klockan 10.00 på fredag av Premier League.

”Zlatan gav oss vinnarmentalitet”

Och passande nog har Sky Sports även gjort en intervju med Manchester United-stjärnan Paul Pogba om svensken.

Där berättar fransmannen – som precis som Ibrahimovic anslöt förra sommaren – om vad Ibrahimovic tillförde under sitt första, och enda (?), år i Premier League.

– Han är en spelare som hjälpt oss massor ur en idrottssynpunkt på ett mentalt plan både på och vid sidan av planen, säger Pogba och fortsätter:

– På planen är han en vinnare, och den vinnarmentaliteten gav han till vårt lag.

”Kommer alltid vara Zlatan”

Och trots att svenskens svåra knäskada lär hålla honom borta till början av 2018 är Pogba övertygad om att den 35-årige svensken kommer tillbaka på högsta nivå.

– Han gjorde en massa mål för oss den här säsongen och ingen hade trott att han skulle göra det med tanke på hans ålder. Han hade otur som skadade sig svårt, men han vann tre titlar med oss. Han kommer alltid vara Zlatan.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM