Jackpott 61 miljoner: ”Han måste bara med”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Farfantone AM och Torbjörn Jansson är ett skrälltips på V75.
Foto: LENA EMMOTH, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Farfantone AM och Torbjörn Jansson är ett skrälltips på V75.

TRAV

Jackpott 61 miljoner på V75 från Jägersro gäller på lördag.

Sportbladets experter har synat lördagens omgång med sina spikar och miljonrensare. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Hon är given i lägsta klassen, säger Sportbladets Mario Lipovac.

– Mitt drag måste med på lapparna, säger Sportbladets Erik Pettersson.


ANNONS: Jackpott 61 miljoner – här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Jägersro under lördagen. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 61 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 13.20 fredagen den 4 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

3 Nero Maximus (V75-1) är en riktigt bra häst som har fått ett lopp i kroppen. Nu blir det barfota runt om och Marc Elias kör i ett härligt flyt för dagen. Kan vinna loppet från olika postioner.

En mer fräck idé är 5 Bansky (V75-2). Hon har varit riktigt kvick bakom bilen i Finland och jag tror hon piper till ledning. Väl där har hon vunnit på 11-tider tidigare så det är inte säkert att någon når henne. Oerhört prisvärd till rådande spelprocent. Elva procent.

Miljonrensarna

Det låter oerhört påställt på 7 Redneck Woodland (V75-3) från Kolgjinis. Hästen är bra i ljusa stunder och snabb ut. Det lär bli körning men skulle fyraåringen komma till spets kan det bära hela vägen på hemmabanan. Två procent.

11 Valborg Marje (V75-4) gick som ett skott senast och var inte långt ifrån segern trots ett hopplöst lopp. Bra spår nu och med rätta ryggarna kan Mahony städa bort många spelares chans till 7 rätt denna jackpott-omgång. Bör vara med på lappen! Fyra procent.

Tänk på att...

... vi har 61 miljoner kronor till en ensam vinnare på lördag. Det råder spelfeber i trav-Sverige, så det kan nog till och med bli mer än så då omsättningen troligtvis blir mycket hög under lördagen.

... 3 Forfantone Am (V75-5) blir nog mångas speldrag den här omgången. Men det går inte att negligera hästen här, som han såg ut som fastlåst i Jubileumspokalen.

... Jocke Lövgren spänner på en jänkarvagn på 3 Staro Leonardo. Toppform där.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

15 Rock my Dreams (V75-4) står lite tufft inne här om man ser till propositionen, men som det såg ut senast har den här märren minst en miljon för lite på sig. Intrycket var rent larvigt när hon rundade till seger. Oerhört spelvärt singelstreck. 14 procent.

Miljonrensarna

3 Forfantone Am (V75-5) såg ut som en rund miljon när han satt fast med till synes ”allt” sparat i miljonloppet Jubileumspokalen senast. Jansson som kör lär inte sitta fast igen. Måste med på lapparna om spelprocenten stannar här. Tio procent.

Så länge 3 Staro Leonardo (V75-6) är spelad till runt tio procent måste han in under den här rubriken. Avslutningen senast var riktigt rapp och nu har han fått bra läge. Kan öppna bra och får ett bra lopp därframme. Ska räknas mycket tidigt.

Tänk på att...

... det är jackpott på V75 den här lördagen med 61 miljoner kronor till en ensam vinnare.

... stall Lugauer visade fin stallform i veckan och nu rycker man skorna runt om och spänner för en hybridvagn bakom 3 Nero Maximus (V75-1).

... Christoffer Eriksson andas optimism kring 13 Rackham (V75-3) inför lördag. Han hade stått över inför senast och bör vara mycket bättre nu. Absolut värst emot min loppetta, 14 Zenzero Jet. Ett bra lås och tänkbart tvillingspel.

... 12 Newport Beach (V75-7) har dåligt spår och tränaren vill se ett snällare upplägg. Sårbar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

3 Nero Maximus (V75-1) jagade jag under våren men fick aldrig sätta nosen först på V75. Han fick pausa och var tillbaka senast och såg fin ut, han avslutade bra men kunde inte fånga in ledaren som vann. Jag tror han går framåt rejält med loppet i kroppen och denna gången åker skorna av, det ser jag som ett plus och startmetoden har han visat att han klarar tidigare. Lugauers hästar är på gång och Marc Elias kör med stort självförtroende, jag tror man löser detta och kopplar grepp direkt i inledningen.

Miljonrensarna

5 Bansky (V75-2) var ute i ett uttagningslopp till Derbystoet senast från omöjligt läge och gjorde det bra i skymundan. Hon är ruggigt startsnabb och gynnas av framspår denna gången, jag tror det blir svårt att svara henne och kommer hon till eldningen tror jag man testar där. Kan räcka hela vägen och till elva procent är hon given i lägsta klassen.

3 Forfantone Am (V75-5) var ute i Jubileumspokalen senast och satt fast med gott om krafter kvar. Tycker han tagit ett steg till på slutet och från bra utgångsläge kan han få bra ryggar och då har han en vass avslutning, ska räknas i högsta klassen. Tio procent.

Tänk på att...

... Derbyhelg nere i Malmö på Jägersro och det betyder mycket fin travsport. Tycker man fått ihop en riktigt rolig omgång med fulla fält vilket är intressant.

... 9 Africa Bi (V75-4) övertygade stort senast från ledningen, Örjan upp denna gången är spännande och hon är tidig på kupongen.

... 12 Newport Beach (V75-7) har visat styrka i två raka segrar på V75 men lottats till sämsta tänkbara utgångsläge. Inte lätt att runda ett helt fält på Jägersro.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

3 Nero Maximus (V75-1) avslutade väldigt starkt från kön senast och med det loppet innanför västen så bör han vara redo att göra en riktigt stark insats här. Han har fått ett bra utgångsläge nu och han borde hamna fint till, eventuellt så kan man nå ledningen efter en bit. Conrad Lugauer har riktigt bra form på stallet och det här ser ut som en väldigt passande uppgift på förhand. Nu tänker man dessutom rycka alla skorna! 

Miljonrensarna

3 Forfantone Am (V75-5) ser riktigt formstark ut och i senaste starten gick han i mål med alla krafter sparade i Jubileumspokalen. Han har ett fint utgångsläge här och löser det sig bara vettigt under vägen så kan han bli tuff att stå emot över upploppet. Tio procent.

8 Easy Cash (V75-7) gjorde ett topplopp senast och han var inte långt ifrån att kvala in till Derbyt. Läget är såklart inte det roligaste men han är väldigt bra för den här klassen. Glöm inte bort honom på kupongen! Tre procent.

Tänk på att...

… det är en väldigt stor jackpott att spela om den här lördagen. En ensam vinnare med sju rätt kan ta hem 61 miljoner kronor.

13 Rackham (V75-3) höll riktigt bra i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Med minsta klaff blir han svår att stå emot här.

3 Staro Leonardo (V75-6) ska eventuellt utrustas med en amerikansk sulky den här gången. Ett väldigt tidigt streck!


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

1 Shapes (V75-2) spurtade starkt senast. Har fått ett bra läge och kan öppna hyggligt. Har bra form för dagen och har fart att överraska med klaff på vägen.

3 Staro Leonardo (V75-6) har fått två lopp i kroppen efter en paus och närmar sig därmed toppformen. Har ett passande utgångsläge och kan vara den som tar hand om ledningen hela vägen in i mål.

Miljonrensarna

2 Kadabra Bolets (V75-3) är startsnabb och har visat att han går både i tät och bakifrån. Skulle han få rygg ledaren och lucka kan han vinna detta. Fyra procent.

Tänk på att...

... det är årets viktigaste helg på Jägersro i Malmö med V75 på lördag och söndag.

... lördagens V75-omgång bjuder på en jackpott på 61 miljoner kronor.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Jackpott 61 miljoner – här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!