Ex-modellen: Trump ville ge mig pengar efter att vi haft sex

avHans Österman

Publicerad:
Uppdaterad:

Förra playboymodellen Karen McDougal framträdde i natt för första gången i tv om sin påstådda relation med Donald Trump.

I intervjun med CNN sa hon att Trump försökte betala henne efter att de haft sex första gången.

– Jag sa att jag inte är den sortens tjej och han sa: ”Åh, du är verkligen speciell”.

Ex-modellen Karen McDougal, 46, är en av tre kvinnor som just nu driver olika rättsliga processer med påståenden om sina möten med Donald Trump.

Natten till fredagen, svensk tid, framträdde hon i sin första tv-intervju i CNN.

Vita huset har konsekvent nekat till hennes påståenden om en sexuell relation med Donald Trump, men hon står fast vid sin berättelse och berättade mycket detaljerat för programledaren Anderson Cooper.

Hon säger att de hade en sexuell relation delar av 2006 och 2007.

– Vi träffades minst fem gånger i månaden under tio månader, fram till april 2007. Det är dussintals gånger.

”Jag sa att jag inte är den sortens tjej”

Karen McDougal säger att Trump ville ge henne pengar direkt efter att de haft sex första gången, i en bungalow på Beverly Hills hotel i Los Angeles 2006.

– Efter att vi hade varit intima försökte han betala mig och jag visste faktiskt inte hur jag skulle ta det. Jag sa att jag inte är den sortens tjej och han sa: ”Åh, du är verkligen speciell”.

– Det sårade mig att han trodde det om mig. Efteråt grät jag i baksätet och kände mig hemsk. Men jag kom över det.

Karen McDougal säger att Trump alltid var snäll och charmig mot henne och att hon inte känner igen den personlighet han visar upp i tv.

– Självklart hade han äkta känslor för mig. Jag var kär i honom och han i mig. Han sa hela tiden att han älskade mig.

Hon visste att han var gift och säger att det till sist var därför hon avslutade relationen. Nu vill hon be om ursäkt till Donald Trumps fru Melania:

– Vad kan man säga mer än förlåt? Jag är ledsen, jag skulle inte vilja att någon gjorde så mot mig.

Följde med till kändisfgolftävling

Enligt Karen McDougal träffades hon och Trump inte bara i Los Angeles. Hon säger att hon varit i hans lägenhet i Trump Tower i New York och på hans golfbanor.

Hon säger också att hon följde med honom till kändisgolftävlingen i Lake Tahoe i juli 2006. Det är extra pikant eftersom porrstjärnan Stormy Daniels påstår att hon hade sex med Donald Trump under samma tävling.

Karen McDougal säger att hon inte såg Trump med andra kvinnor då.

– Min första tanke när jag hörde hennes historia var: Hur kan hon ha varit med honom samtidigt som jag? Jag var med honom hela tiden, utom en gång när jag var på golfbanan.

– Men han kanske stannade en dag längre än jag. Och jag minns att jag sa att han hade träffat ett gäng porrstjärnor utanför och att de ville ta bilder med honom.

McDougal har inga bevis

CNN:s programledare frågar om Karen McDougal har några mess, bilder eller andra bevis på sin relation med Trump. Det har hon inte.

– Om du är i en kärleksrelation, tänker du på att spara bevis då? Jag har mina dagboksanteckningar, men det är bara för min skull. På den tiden tänkte jag mer på mig själv och min image. Jag ville inte att det skulle komma ut.

I augusti 2016, mitt i presidentvalskampanjen, ingick McDougal en deal med AMI, förlaget som bland annat äger tidningen National Enquirer och vars chef är vän med Trump.

De köpte ensamrätten till hennes berättelse utan att publicera den. Nu har McDougal stämt AMI i domstol för att ogiltigförklara avtalet.

CNN:s Anderson Cooper påpekar: ”Du pratar med oss, vad är då poängen med stämningen?

– Jag vill ha mina rättigheter tillbaka. Nu när min story är ute och alla pratar om den behöver jag ha kontrollen över den. Jag är republikan och jag röstade på Donald, jag vill inte skada honom.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM