Tv-tablå 17 mars: Robinson, Farmen, ”Tonårsliv” med mera

På tv idag: ◼︎ Mästarnas mästare ◼︎ Bingolotto ◼︎ ”Dödligt vapen” ◼︎ Gift vid första ögonkastet

Publicerad:
Deltagare i Gift vid första ögonkastet.
Deltagare i Gift vid första ögonkastet.

TV

På tv idag, 17 mars 2019: Robinson-premiär, Farmen, Mästarnas mästare, varvas med filmer som ”Tonårsliv” och ”Dödligt vapen”.

På tv idag, 17 mars:

  • TV4, kl 18.00: Bingolotto

  • TV4, kl 20.00: Farmen

  • SVT1, kl 20.00: Mästarnas mästare

  • TV3, kl 20.00: ”Tonårsliv” (++)

  • TV4, 21.00: Robinson

  • SVT1, kl 22.00: Gift vid första ögonkastet

  • SVT1, kl 22.30: ”Dödligt vapen” (++++)


Robinson

Anders Öfvergård, programledare i Robinson.

TV4, kl 21.00: En öde ö, 20 äventyrare och Anders Öfvergård som programledare – ”Robinson” är tillbaka. I tio veckor, mån­dag till torsdag med öråd på söndagar, ska tävlingar och ut­ maningar klaras av på paradisön Fiji.

–Det är en bra säsong med en bra blandning av del­tagare. Många är fysiskt starka, många är smarta. Flera av dem tar många initiativ, till exempel letar upp djur och gör en håv för att fiska. De odlar till och med, säger Anders Öfvergård som för andra gången är program­ledare för tävlingen.

”Tonårsliv”

Ashley Leggat, Megan Fox och Barbara Mamabolo i ”Tonårsliv”.

Amerikansk tonårskomedi där Lindsay Lohan spelar en teatralisk New York-tjej som tvingas flytta till en småstad. I nya skolan måste hon tävla om uppmärksamheten med den elaka Carla (Megan Fox).

(Confessions of a teenage drama queen, 2004)

Farmen

Deltagare i Farmen 2019.

De har levt ett liv utan mobiltelefoner, el och rinnande vatten. Att somma­ren var ovanligt het och torr gjorde inte livet lättare för årets deltagare i ”Farmen”. Finaltävlingen är uppdelad i tio upp­gifter som alla rör livet på gården. Paolo Roberto kan slutligen kora årets farmare, som går hem med 500 000 kronor på fickan.

Mästarnas mästare

Henrik Larsson, deltagare i Mästarnas mästare

SVT1, kl 20.00: Tio folkkära tidigare idrottsstjärnor, uppdelade i två grupper, ska åter göra upp om titeln ”Mästarnas mästare”. Deltagare är bland annat Mikaela Laurén, Carolina Klüft, Anders Södergren, Tommy Salo och Henrik Larsson. Finns även på SVT Play.

Dödligt vapen

Mel Gibson i dödligt vapen.

SVT1, kl 22.30: Fartfylld action med Mel Gibson och Danny Glover som två Vietnamveteraner som nu har blivit poliskollegor i Los Angeles.

En av de stilbildande filmerna i ”buddy”-genren, filmer om udda par som tvingas samarbeta och som blandar våldsam action och humor. Har fått tre uppföljare av varierande kvalitet. (Lethal weapon, 1987)

Se hela tablån på tv.nu

Publicerad:

LÄS VIDARE