Realityprofil död på bordell – hittades av Ron Jeremy

Dennis Hof död, blev 72 år gammal

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Den kontroversielle bordellägaren och realityprofilen Dennis Hof är död.
Nära vännen Ron Jeremy hittade honom, rapporterar Daily mail.
Hof blev 72 år.

Dennis Hof, ägare till omtalade bordellen The Bunny ranch, är död.

Han hittades på tisdagen på en av sina bordeller i Crystal i Nevada, skriver Daily mail.

Dennis Hof, som var republikan, befann sig mitt i kampanjandet för att nå en plats i USA:s representanthus. Det är stabchefen Zach Hames som bekräftar dödsfallet. Han berättar för Daily mail att det var porraktören Ron Jeremy som fann Hof död.

– Ron Jeremy gick upp för att väcka Dennis runt elva på morgonen och hittade honom död i sängen. Han måste ha dött i sömnen, säger Hames till sajten.

1 av 3 | Foto: Dplay
Dennis Hof och Filip Hammar.

Anklagad för sexuella övergrepp

Bara timmarna innan sin död ska vännerna ha firat Dennis Hofs födelsedag tillsammans med Hofs partner Heidi Fleiss. Den senare är omskriven efter att i början av 1990-talet ha bedrivit koppleriverksamhet med flera kända Hollywoodstjärnor som kunder.

– Dennis kost var så onyttig. Jag sa till honom för månader sen att han måste börja äta mer hälsosamt. Jag är helt förkrossad och fortfarande i chock, säger Heidi Fleiss till Daily mail om dödsfallet.

Dennis Hof startade bordellen Bunny ranch 1992, och kom senare att äga sju legala bordeller i Nevada.

Vid sin död utreddes Hof för sexuella övergrepp. Han anklagades 2005 för att ha våldtagit en prostituerad som jobbade för honom, men fallet lades ned, skriver BBC.

Hotade stämma Kardashian

Bordellägaren blev känd för många amerikanska tv-tittare 2002 när han medverkade i realityshowen ”Cathouse”, som följde livet på en av hans bordeller.

Dennis Hof skapade även rubriker när Lamar Odom, som då låg i skilsmässa med Khloé Kardashian, hittades medvetslös efter att ha tagit en överdos på Hofs bordell 2015.

Bordellägaren gick då till attack mot Kardashian och hotade med stämning om inte Odoms räkningar betalades, detta samtidigt som Lamar Odom låg i koma.

Dennis Hof medverkade även i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons ”High chaparral” 2003. Kanal 5-duon följde då under ett par dagar Ron Jeremy som tog med dem till Bunny ranch.

Dennis Hof blev 72 år.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Kanal 5

Nevada