Bianca Ingrosso om prestationsångesten

Publicerad:

TV

”Det skulle kännas piss att åka ut nu”

Hon får höga poäng av juryn och har hängt löst en gång.

Bianca Ingrosso tampas med prestationsångest i ”Let's dance”.

– Det tär på en. Jag känner ju att jag måste prestera för jag är rädd att åka ut, säger Bianca Ingrosso.

Foto: Carolina Byrmo

Bianca Ingrosso är i semifinal av ”Let's dance” tillsammans med Thomas Wassberg, 60, och Elisa Lindström, 25. Thomas räddas vecka efter vecka av tittarnas röster men mellan Bianca och Elisa är konkurrensen hårdare.

– Det tuffaste har varit prestationsångesten. Ibland glömmer jag bort att ha kul och jag sätter hög press på mig själv. Det tar över ibland. Att känna att man måste vara alla till lags och på topp, säger Bianca Ingrosso.

– Jag är inte van att ha en sådan press på mig varje dag under så här lång tid. Det tär på en. Jag känner ju att jag måste prestera för jag är rädd att åka ut.

”Skulle kännas piss”

Bianca Ingrosso och hennes danspartner Alexander Svanberg tror att de har 66 procents chans att gå vidare.

– Det skulle kännas piss att åka ut nu. Jag vill göra finalnumret. Om jag vinner eller inte det struntar jag i, säger Bianca Ingrosso.

Förutom prestationsångesten har hon jobbat med den bild som visas av henne.

– Det känns som att många har en förutfattad bild av mig, det har varit det jobbigaste, säger Bianca Ingrosso.

Vill visa sitt rätta jag

– Bilden som folk har av mig är ofta ganska negativ. Många säger att de trodde att jag var en bitch innan de lärde känna mig. Att jag var självgod, omogen och bortskämd. Att jag tar allting för givet, säger Bianca Ingrosso.

Nu hoppas hon att det förmedlats en annan bild av henne i programmet.

– Jag känner att jag har blivit den Bianca jag alltid har velat vara och det känns som att folk har fått lära känna mitt riktiga jag. Jag är verkligen mig själv även när kamerorna rullar. Om vi åker ut så känner jag mig ändå stolt, säger Bianca Ingrosso.

Publicerad:

LÄS VIDARE