Våldsamma filmen kan fälla Depp

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Blir galen och kastar saker i hemlig video från ex-frun

1 av 4

Han kastar en flaska vin och ett glas i golvet. Han blir arg och skriker och svär.

Skilsmässodramat mellan Johnny Depp och Amber Heard fortsätter.

Den här gången med en smygfilmad video som visar hur Depp blir galen på sin tidigare fru när de fortfarande var ett par, rapporterar TMZ

Turerna har varit många sedan stjärnparets skilsmässoansökan lämnades in tidigare i år efter 15 månaders äktenskap. Amber Heard, 30, dök upp blåslagen i rätten och sa att Johnny Depp, 53, slagit henne under deras förhållande. Sedan dess har smutskastningskampanjerna pågått från båda håll. Nu har TMZ släppt en video som inte gynnar Johnny Depps chanser att rentvås.

Videon, som visar hur Johnny Depp blir galen av ilska, ska ha tagits några månader innan skilsmässan blev offentligt. Han sparkar och slår på saker i köket, svär och smäller i dörrar. Han går stressat runt och ses kasta en flaska vin och ett glas. I filmen hörs hon fråga vad det är som händer flera gånger. Hon försöker lugna ner honom och säger att hon är ledsen för något som hänt, men förklarar inte för vad.

”Ska ge dig något jävligt galet”

– Vill du se något galet? Jag ska ge dig något jävligt galet, säger han och häller upp vin i ett glas. Amber föreslår då att han ska dricka resten av vinet dagen efter.

När han inser att han filmas försöker han ta mobiltelefonen.

Källor nära Johnny Depp hävdar däremot att videon är kraftigt redigerad och att det finns delar i den där Amber ler och eggar Johnny. De anser att det är ett sätt att förstöra för Depp.

Bandet hade kunnat användas som bevis i rätten, men mycket talar för att det inte kommer att göra det. Dels för att det är redigerat, dels för att Johnny Depp inte visste att han filmades och hans tillstånd att använda den i rätten hade behövts.

Publicerad:

LÄS VIDARE