Utmana Sportbladets experter i VM-elvan

Sportbladet-ligan presenteras av Paf.com

avSportbladet.se

VM-sommarens roligaste tävling är i full gång.

Nu kan du utmana Sportbladets experter i VM-elvan.

Ta ut ditt lag och gå med i ”Sportbladets officiella VM-liga” och tävla om bonuspriser.

Så här går du med i Sportbladet-ligan

1. Ta ut ditt lag på manager.aftonbladet.se

2. Klicka på grupptävlingar och sök på ”Sportbladets officiella VM-liga” och anmäl ditt lag.

Nu är du med och tävlar om bonuspriset. Vinnare av Sportbladetligan vinner ett presentkort på O’Learys värt 10 000 kronor.


I VM-elvan tar du ut ditt drömlag i fotbolls-VM utifrån en budget på 50 miljoner kronor. Du tävlar mot tiotusentals andra och tävlar om fina priser.

Nu erbjuder Sportbladet i samarbete med Paf.com en bonuschans att vinna. När du tar ut ditt lag kan då gå med i ”Sportbladets officiella VM-liga” där våra profiler och experter kommer att ta ut sina lag och delta.

Är du bättre än Simon Bank, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund och Erik Niva? Nu har du chansen att bevisa det.

Här är Simon Banks lag:

Simon Banks kommentar: Vilka gäng litar jag på?

Colombia, Danmark och Brasilien borde få fina gruppresor. Sedan: Griezmann gör ju alltid poäng och i ett Frankrike utan nia kommer de vara beroende av att han gör det igen.

Mertens gör fortfarande fler poäng när han spelar för Sarri, men det borde funka i VM också. Och Abdallah Said är Salahs egen hovleverantör.

Här är Erik Nivas lag:

Erik Nivas kommentar: Här finns det ju bara ett frågetecken att redogöra för, och det är såklart högeryttern. Javier Aquino, vad handlar det om...? 

Jo, de övriga tio positionerna fyllde sig själva, jag hade bara två miljoner kvar att handla för – och bland de tillgängliga spelarna var Aquino den enda med en teoretisk chans att få speltid i ett hyggligt lag.”

Här är Frida Fagerlunds lag:

Frida Fagerlunds kommentar: Jag blandar ”säkra kort” med uppstickare. ­Joshua Kimmich är satt som mittback i mitt system men har ju som bekant stor del i Tysklands offensiv och kan möjligen inbringa en del poäng. Eftersom Jogi Löw grusade mina planer på en Leroy Sané-succé har jag valt att dels ta in Polens Piotr Zielinski samt Paolo Guerrero som - nu när han faktiskt har fått tillåtelse att vara med - nog kan stänka in några mål. 

Här är Kalle Karlssons lag:

Kalles kommentar: Satsar på mycket Brasilien, Frankrike och ­Belgien i första omgångarna. Det är tre lag som jag tror mycket på och de har möjlighet att ösa på framåt
i gruppspelet. 

Lukaku kommer att få ruskig service från De ­Bruyne och Hazard medan Griezmann både kommer att få och ge service. Ludwig Augustinsson bör starta i ett defensivt starkt Sverige och jag tror på en nolla
i första matchen.


Så här går du med i Sportbladet-ligan

1. Ta ut ditt lag på manager.aftonbladet.se

2. Klicka på grupptävlingar och sök på ”Sportbladets officiella VM-liga” och anmäl ditt lag.

Nu är du med och tävlar om bonuspriset. Vinnare av Sportbladetligan vinner ett presentkort på O’Learys värt 10 000 kronor.

LÄS MER: Stor guide till VM – lag för lag
LÄS MER: Alla artiklar om fotbolls-VM
LÄS MER: VM i tv – så sänds matcherna
LÄS MER: Alla trupper – spelare för spelare
LÄS MER: Resultat i fotbolls-VM – live och tabeller

ARTIKELN HANDLAR OM