Spansk specialitet gjord på strömming
1 h
Kycklinglever med vaxbönor och salvia. Vaxbönor med sin vackra gula färg lyser upp den gyllenbruna kycklinglevern.
Smakerna av kycklinglever, bönor och salvia gör sig mycket bra tillsammans och gör den här rätten till en av mina favoriter.
Servera den gärna som förrätt och lägg upp vackert på ett stort fat.
Receptet från ”Det Nordiska köket” av Margareta Schildt-Landgren.
Av: Johan Gunnarsson
1 h
45 min
1 h 30 min
45 min
45 min
30 min
45 min
30 min
30 min
25 min
15 min
45 min
25 min
20 min
15 min
1 h
15 min
2 h
1 h 20 min
1 h 30 min
1 h 15 min
20 min
15 min
1 h
1 h
45 min
1 h 30 min
45 min
45 min
30 min
45 min
30 min
30 min
25 min
15 min
45 min
25 min
20 min
15 min
1 h
15 min
2 h
1 h 20 min
1 h 30 min
1 h 15 min
20 min
15 min
1 h