Varningen: Det kan bli galopp på favoriten

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 11 september på Jägersro och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MARTIN LANGELS/ALN/TR BILD
Galopp för Victory Topline? Då är det upplagt för expertens V86-drag.

Alla rätt på V86 och V75 förra veckan från Sportbladet-experterna och totalt 5,1 miljoner kronor inspelat att dela på för andelsköparna.

Här är experternas djupanalys av onsdagens V86-omgång på Jägersro och Solvalla.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Jag tror det kan bli galopp för favoriten, säger Sportbladets Mattias Karlsson och varnar för sitt miljondrag.


ANNONS: Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Och Sportbladet-experterna visar storform.

Vid onsdagens V86-omgång spelade Mario Lipovac in mest i landet efter att ha prickat åtta rätt och gav 14 000 kronor per andel.

I lördags var det dags igen. Då prickade Mario Lipovac in alla sju rätt på V75 tillsammans med systemet ”Sportbladets Insider”.

Totalt inspelat under förra veckan till andelsköparna på Sportbladet-systemen: 5,1 miljoner kronor. Så här gick det:

Mario Lipovac:


Onsdag V86 Åby/Solvalla:

Vinst per system: 146 928 kr

Nettovinst per andel: 14 192 kr

Totalt inspelat: 3 232 416 kr


Lördag V75 Solänget:

Vinst per system: 29 687 kr

Nettovinst per andel: 2 668 kr

Totalt inspelat: 1 086 544 kr

Sportbladets Insider:


Lördag V75 Solänget:

Vinst per system: 32 399 kr

Nettovinst per andel: 2 840 kr

Totalt inspelat: 797 015 kr


Sportbladets experter har gjort en djupdykning i onsdagens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 09.40, onsdagen den 11 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

Det mest normala hade väl varit att placera den här hästen under ”rensarna”, men jag kan inte låta bli att ”reka” spik på 8 My Tambourine Man (V86-8) till rådande procent. Jag gillar hästen skarpt och både jag och tränare/kusk Nicklas Westerholm är inne på samma linje. Står löjligt bra till i det här gänget och jag hoppas Nicklas bara kör framåt med honom denna gång. Fungerar han fullt ut, vinner han oavsett löpning.

Miljonrensarna

Spår nio över kort distans är väl långt ifrån ”nöten” i ett sprinterlopp på Jägersro, men som jag läser loppet blir det en enormt rivig körning första biten. Då kan faktiskt 9 Scotch Brodde (V86-3) speeda ner det här gänget. Formen ser ut att vara på topp, träningsrundorna är fina och det blir en jänkarvagn på för första gången. Åtta procent.

Det var en ruggig insats av 2 Divine (V86–6) senast. Men trots det ser stoet ut att bli helt tappad på liret nu. Tack och bock... 15 procent.

Tänk på att...

... V86-1 är stressigt. 1 140 meter, full fart på Jägersro. Den som tar ledningen har en mycket stor fördel.

... 5 Danilo Brick (V86-2) har en smått skräddarsydd uppgift. Lovordades rejält av Goop inför senast. Håller han reda på benen så får övriga jaga, tror jag.

... Flemming Jensen tror på ”rimlig chans” med 8 Cash Flow (V86-5). När han säger så, tror han nog på bra chans.

... 2 Marcello Wibb (V86-7) blir för hårt spelad, tycker jag. Här garderar jag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Get Ready On Tour (V86-3) står inför en mycket passande uppgift och det måste vara toppchans. Senast sköt han till bra över upploppet och gången före det var han överlägsen från ledningen. Jag tror han håller ut sina konkurrenter från start och vinner.

2 Marcello Wibb (V86-7) tror jag tidigt sitter i ledningen och väl i den positionen ska han inte förlora.

Miljonrensarna

12 Digital Track (V86-2) gick bra från tredje par utvändigt näst senast och avslutade 08,7 sista 400 senast i skymundan och med tempo på loppet kan hon överraska. Fyra procent.

9 Frances Yoda (V86-5) gick i mål med sparade krafter senast och jag tycker hon går bra mest varje gång. Hon är lite väl bortglömd nu. Sex procent.

8 I’m Sailing (V86-6) har gått strålande en längre tid och det är faktiskt ruskigt konstigt att hon inte fått vinna på ett tag. Det kan vara så att hon bara är bäst nu. 21 procent.

Tänk på att...

... 5 M.T.Insider (V86-1) älskar förutsättningarna som råder på onsdag, men för mig är han ändå given att gardera. Han har snabba konkurrenter invändigt om sig och jag tror inte att han tar sig till ledningen.

... 3 Lucky Babe (V86-6) ser ut att bli en del spelad från fint utgångsläge och med Björn Goop upp, den här tjejen tar dock inte i i onödan och hon vinner dessutom sällan.

... 4 Messiah (V86-8) tycker jag drar på sig lite väl mycket streck i det här loppet, han vinner sällan och har väl inte toppform.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spikarna

4 Victory Topline (V86-4) galopperade bort sig på V75 senast. Gången innan tog han enkelt hand om ledningen på Bergsåker och vann på ett mycket bra sätt med bra spänst. Jag tror han tar hand om ledningen i detta lopp också och där trivs han väldigt bra, därifrån blir det inte lätt att tugga ner honom. Får bli singelstrecket i en knepig men mycket intressant omgång.

Miljonrensarna

10 Hurricane River (V86-3). Jag läser tre procent just nu vilket är galet. (Risk för skrik igen), men perfekt läge nu och kapaciteten är riktigt bra för klassen. Galopperade bort allt efter starten senast men då lät man galet nöjda med hästen. Kan sänka allt med klaff. Sju procent.

9 Frances Yoda (V86-5). Gått bra en längre tid. Var ute mot stentufft motstånd senast. Spår 8 då – men nu perfekta förutsättningar. Långa distansen plus och med klaff på loppet är Frances oerhört tidig till låga sex procent.

Tänk på att...

… V86-1 är supersprint över annorlunda 1 140 meter, alltså bara ett varv.

... 5 Danilo Brick (V86-2) har galopperat bort sig i alla lopp i år. Vinner förmodligen felfri men svår att lita på.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Blogg på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Hörde ni Björn Goop inför senaste starten för 5 Danilo Brick (V86-2)? Det gjorde jag. Han förordade spik på hästen, i V75. Det slutade med galopp – igen, men nu blev det ett perfekt spår och mot dessa konkurrenter måste inte nu körande Jorma Kontio stressa honom. Ta iväg honom felfritt bara, så borde det bli en bra position – och hästen borde bli svårslagen. Den med nerver spikar honom rakt ut.

Miljonrensarna

Går det inte fort första 500 metrarna i V86-4 så fattar jag ingenting. Favorit blir 4 Victory Topline, men han är lite stegig in mot första svängen och lita på att 6 Chapuy lär testa rejält för ledning. Vad händer då i den första svängen? Jag tror det kan bli galopp för favoriten och spets för mitt drag, den sistnämnde. I så fall måste det vara bra chans på seger för denne. Holmstedt har lyckats fint med Lindblom-djur på sistone och han kör i ett bra flow för dagen. 12 procent.

Tänk på att...

... Solvalla och Jägersro delar på V86-­loppen den här onsdagskvällen.

... den tidiga väderprognosen säger fint i Stockholm, men risk för regn i Malmö under kvällen.

... 5 Ilydia Boko (V86-5) har gjort sig förtjänt av en seger. Visserligen har Lugauer-­stallet haft en svacka, men den här märren levererade fint senast. Ska ha vettig chans i loppet.

... 8 My Tamobourine Man (V86-8) står fint inne i klassen och kan nog segerstrida.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Victory Topline (V86-4) är snabb ut och även om det är andra kvicka konkurrenter med i loppet så bör det vara en bra chans att ta sig till ledningen. Därifrån blir han mycket svårslagen ses med en toppchans.

8 I’m Sailing (V86-6) gjorde ett kanonlopp senast. Ofta varit ute mot tufft motstånd, men den här gången känns det lite enklare och trots att hon drog det sämsta utgångsläget så blir hon mycket svår att stå emot.

Miljonrensarna

9 Scotch Brodde (V86-3) har riktigt bra form och senast fick han chansen för sent för att kunna utmana på allvar. Såg i alla fall riktigt bra ut och nu blir det jänkarvagn för första gången, spännande! Åtta procent.

8 My Tambourine Man (V86-8) är riktigt bra men har inte fått den riktiga utdelningen. Läget är såklart inte det roligaste men han är så pass bra att han ska räknas tidigt här ändå om det bara löser sig hyggligt. 12 procent.

Tänk på att...

… V86-1 är en supersprint som avgörs över 1 140 meter. M.T.Insider är oerhört kvick i benen och kan bli tuff att besegra.

5 Danilo Brick (V86-2) blir hårt betrodd men han har inte alls skött sig på slutet utan har galopperat i årets samtliga starter.

2 Marcello Wibb (V86-7) senast var trea i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby. Går ner i klass nu och har en god segerchans från ett perfekt utgångsläge.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad:

LÄS VIDARE