Så ska Boris Johnson lyckas med Brexit

PODD I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om Boris Johnson och hans chanser att lyckas med Brexit
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Av: Marcus Ulvsand

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om att Boris Johnson nu valts till partiledare för Tories. Kan den omskrivne politikern ena partiet och lyckas genomföra det som Theresa May inte lyckades med – att leda landet ut ur EU.
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Boris Johnsson.
Foto: AP
Boris Johnsson.

Efter att ha varit Storbritanniens premiärminister och partiledare för Konservativa partiet, Tories, i tre år kastade Theresa May slutligen in handduken.

De tre åren har nästan uteslutande handlat om Brexit – men hennes förslag har ständigt röstats ner av parlamentet. Så igår, den 23 juli, blev det klart att Boris Johnson blir hennes efterträdare.

Men hur ska Boris Johnson lyckas med det som Theresa May misslyckades med: att se till att Storbritannien kan lämna EU. Allt detta reder vi ut i dagens avsnitt av Aftonbladet Daily.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE