Saknas efter uppbrottet med Pamela Anderson

Fotbollsstjärnan Adil Rami straffas – dök aldrig upp efter semestern

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Adil Rami anklagas för otrohet av sin före detta flickvän Pamela Anderson.

Nu straffas den 33-årige försvararen, som vann VM-guld med Frankrike 2018, av sin klubb Marseille sedan han inte dykt upp efter semestern.

Adil Rami har prenumererat på rubriker i internationell press efter att fotbollsspelarens före detta flickvän, den amerikanska skådespelerskan Pamela Anderson, anklagat fransmannen för otrohet.

”De senaste över två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit lurad, vilseledd att tro... att det var ’den stora kärleken’. Jag är förkrossad över att ha fått veta de senaste dagarna att han har levt ett dubbelliv”, skriver hon på Instagram.

Kallad till möte

Nu fortsätter både rubrikerna och problemen för 33-åringen.

Rami är enligt Daily Mail kallad till ett möte med klubbledningen i Olympique Marseille sedan försvararen missat måndagens träning. Passet var det första efter spelarnas semester och det är oklart varför Rami inte dök upp.

Klubben bekräftar för AP att 33-åringen inte anslutit till laget och att Rami nu kommer att straffas. Klubben dementerar dock att frånvaron ska ha någonting med spelarens personliga problem att göra.

1 av 3 | Foto: Thibault Camus / TT
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.