Corey Feldmans krav för att avslöja pedofilhärva: 85 miljoner kronor

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

NÖJE

Corey Feldman har i många år hävdat att han som barn blivit utnyttjad av högt uppsatta män i Hollywood

Den förre barnstjärnan har inte velat avslöja några namn – fram tills nu, rapporterar Us Weekly.

Men han har ett krav. Närmare bestämt 85 miljoner kronor.

Corey Feldman slog igenom som barnskådespelare på 1980-talet. Men uppväxten i Hollywood var allt annat än lycklig. Feldman har tidigare berättat att han blev sexuellt utnyttjad av högt uppsatta män.

Förra veckan gick Feldman ut med att han tänker avslöja en stor pedofilhärva i Hollywood, men då behöver han pengar. Den förre barnstjärnan har därför startat en insamling med målet att nå 85 miljoner kronor.

När han besökte ”Today show” i måndags berättade han varför.

– Jag behöver ett team av advokater och ett säkerhetsteam som kan vara runt mig ständigt för att jag ska kunna känna mig trygg så att jag kan få ut mitt budskap, säger han i programmet.

Feldman säger även att han ska avslöja alla namn genom att göra en film, och att han behöver pengarna för att kunna betala skådespelare, advokater och för att filmen ska nå biograferna.

”Han är en bluff”

Alla är dock inte övertygade om att Feldman menar allvar. Judy Haim, mamma till tidigare barnstjärnan Corey Haim som dog 2010, menar att Feldman är en bluff.

Feldman och Haim jobbade ihop i kultrysaren ”The Lost boys”. Feldman har efter Haims död gått ut med att även hans kollega blivit sexuellt utnyttjad av flera män i Hollywood vid flera olika tillfällen.

– Han har sagt att han ska avslöja de här namnen i sju år sedan min son dog, säger Judy Haim till The Hollywood reporter och beskriver insamlingen som ”lurendrejeri”.

– Om han var seriös med det här hade han delat med sig av informationen till polisen.

I måndags hade Feldmans kampanj samlat ihop drygt 1,3 miljoner kronor.

Publicerad:

LÄS VIDARE