Stor Sverigespelning för Robyn

Av: TT

Publicerad:
Uppdaterad:

Robyn gör ytterligare en Sverigespelning nästa år. Den 17 augusti spelar hon i museiparken Sjöhistoriska i Stockholm, en konsert som blir hennes största hittills på hemmaplan, enligt arrangören.

Spelningen blir även den enda hon gör i Sverige under sommaren.

"Det här är verkligen helt fantastiskt. Vi ser fram emot den här kvällen och att få uppleva den här historiska spelningen med Robyn", säger Sulekha Daar, pr-ansvarig på arrangerande Woah Dad, i ett pressmeddelande.

I oktober släpptes Robyns kritikerhyllade album "Honey", hennes första skiva på åtta år. Efter släppet gjorde hon en "hemlig" och knökfull spelning i konsthallen Artipelag i Stockholm. Hon är även meddelat att hon gör två klubbspelningar i Malmö och Göteborg i februari nästa år, spelningar som sålde slut två minuter efter att biljetterna släpptes.

Robyn på scen
Foto: Pontus Orre
Robyn på scen

Sedan tidigare är det även klart att Robyn ger sig ut på USA-turné i vår, där hon bland annat gör två spelningar på arenan Madison Square Garden i New York. Hon är även klar för ett gäng andra Europa- och Nordenspelningar, bland annat på Roskildefestivalen i Danmark i juni och Øyafestivalen i Norge i augusti.

Biljetterna till spelningen på Sjöhistoriska släpps den 5 december.

FÅ BÄSTA KOLLEN PÅ ROBYN OCH ANDRA INTRESSANTA ARTISTER - FÖLJ NÖJESBLADET PÅ FACEBOOK

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN