Camilla Läckberg till attack mot Ulf Lundell

avJakob Meijer

1 av 3 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Camilla Läckberg och Simon Sköld.

Ulf Lundell går hårt åt Camilla Läckberg och Simon Sköld i sin nya bok.

Nu svarar deckarförfattaren.

”Roligast är dock den totala bristen på självinsikt man måste ha när man kallar min man ’toyboy’”, skriver Läckberg på Instagram.

I sin senaste bok ”Vardagar” tycker Ulf Lundell, 68, till om ett gäng kända svenskar, däribland Camilla Läckberg, 43.

Han menar att det skrivs för mycket i media om Läckberg och hennes make Simon Sköld. Lundell skriver bland annat att Läckberg är en ”dålig writer” och kallar Sköld för en ”toyboy”.

Nöjesbladet har tidigare varit i kontakt med Läckberg som då ännu inte läst delarna om henne och maken.

”Jag har inte läst hans bok, ägnar inte så mycket tid åt gnälliga gubbar. Uppenbarligen läser han mina böcker och det är ju trevligt”, skrev hon då.

Camilla Läckberg försvarar Simon Sköld

Nu utvecklar hon sina tankar på Instagram, och hon ger svar på tal.

”Har aldrig varit ett fan – tjuriga, gnälliga, pompöst uppblåsta gubbtjyvar har liksom aldrig varit min grej. Men ändå. En sak till i livet att bocka av. Dissad av Ulf Lundell i hans nya bok”.

Hon fortsätter:

”Roligast är dock den totala bristen på självinsikt man måste ha när man kallar min man ’toyboy’ - när Uffes senaste fru är 26 år yngre”, skriver Läckberg.

Separerade förra året

Ulf Lundell gifte sig 2014 med Sofia Möller, 42. I augusti förra året valde paret att lämna in en gemensam skilsmässoansökan.

”Vi är fortfarande goda vänner, goda grannar och vi arbetar fortfarande tillsammans, kommenterade Lundell separationen i ett mejl till Nöjesbladet”.

Nöjesbladet har sökt Ulf Lundell.

ARTIKELN HANDLAR OM