”The Mauler” svarar efter matchflytten: ”Gör ändå slut på dig”

Av: TT-Sportbladet

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Alexander "The Mauler" Gustafssons efterlängtade revanschmöte mot Jon Jones flyttas – efter att man upptäckt anabola steroider i amerikanens blod.

”Jag gör ändå slut på dig”, hälsar svensken.

Söndagens möte mellan Gustafsson och Jones om UFC:s världsmästarbälte flyttas till Kalifornien. Orsaken är att man än en gång har upptäckt spår av den anabola steroiden turinabol i Jones blod. Det beskrivs som osäkert var ämnet kommer ifrån, det kan vara spår från en tidigare förseelse i somras som är kvar i blodet. Men delstaten Nevada säger ändå nej till att ge 31-årige Jones MMA-licens – medan Kalifornien ger grönt ljus.

Gustafssons svar efter matchflytten

Det innebär att duellen kommande helg flyttas 40 mil sydväst, från Las Vegas till Los Angeles. Svensken har kallat mötet en drömmatch, efter att för fem år sedan ha förlorat en ytterst jämn fajt mot Jones i Toronto. Gustafsson kommenterar nyheten på Twitter , och han passar på att psyka sin motståndare.

"Nu förstår vi allihopa varför du inte tog dopningstesterna. Du kan gå på raketbränsle, men jag gör ändå slut på dig, Jon", skriver han.

Jon Jones har varit avstängd två gånger de senaste åren för dopning och har därför blivit av med sin titel

Alexander Gustafsson får istället gå sin match i Los Angeles istället för i Las Vegas.
Foto: Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYR≈N
Alexander Gustafsson får istället gå sin match i Los Angeles istället för i Las Vegas.
Publicerad:

LÄS VIDARE