Kennedys storvinst: ”Var hög puls där...”

Spelade in 122 000 kronor efter drama: ”Blev svettigt”

avCarl Wangle

1 av 4 | Foto: CARL-CEDRIC PERSSON / BILDBYRÅN

Kennedy Bakircioglü skördade stor succé på V86.

Hammarbystjärnan spelade in 122 000 kronor.

– Det var riktigt hög puls, säger han till Trav365.

V86-omgången på Solvalla och Åby blev relativt favoritbetonad.

Men för alla rätt belönades man ändå med över 100 000 kronor.

En av vinnarna på V86 var Hammarbystjärnan Kennedy Bakircioglü som spelade in 122 000 kronor via sajten ATG Tillsammans.

Efter att ha spikat och litat fullt ut på Björn Goops hästar, Bryssel och Earn n’Burn så låg Kennedys väg mot alla rätt öppen.

”Systemet räckte inte till”

Men upploppet i V86–8 blev ett drama där Kennedy inte hade med superskrällen Topgear som såg ut att gå mot seger.

En häst som han länge hade tänkt strecka.

– Det blev lite svettigt där på slutet och hög puls, jag funderade länge på Topgear, men systemet räckte inte till, men jag hade tur som hade med Örjan som styrde in Valley Brodde, han är ju en mästare på det där, säger Kennedy och fortsätter.

– Jag spikade Bryssel och Earn n’Burn, det kändes tryggt, Goop har bra form nu också. Peter Ingves gjorde också en jättebra insats och vann med Bryssel. Sedan kom Björn väldigt bra till och det kändes bra hela vägen.

Fick med storskrällen

En av anledningarna till den höga utdelningen trots flera favoritsegrar var att Samiswhoiam skrällde som en av de minst spelade i V86–3.

Men för Kennedy var den självklar – efter koll i arkivet.

– Det var helt sjukt, jag kollade lite lopp den hade gjort och ibland måste man få med de där kantbollarna, innan den skulle starta så sprang den ju rätt in i bilen och jag trodde den skulle bli struken, men han kommer tillbaka och ser helt magisk ut. Det var kul att få till det så bra, säger han.

Hade du själv en andel?

– Jag hade en andel själv också, 122 000 totalt och det är faktiskt första gången jag vinner så mycket på V86, det är riktigt roligt.

Om några veckor inleder Kennedy Bakircioglü och Hammarby årets säsong i Allsvenskan. Efter en knackig försäsong väntas nu tidigare landslagsspelaren Erkan Zengin vara klar för klubben.

– Det är väldigt kul att Erkan kommer, sedan får vi se hur länge han stannar. Formen känns bra även om vi är besvikna över att vi inte gick vidare till i cupen. Men vi har många nya spelare men det kommer bli bra, även fast det varit lite segt att vi inte kunnat bygga upp försvarsspelet i år med tanke på mycket skador. Men jag tror ändå på ett väldigt starkt år, säger han till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM